Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Problem Z Ld
Marbit
post 23.04.2008 - 14:12
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 4211

Zacznijmy jestem nowy na forum. Nazywam się Maciek,mieszkam w Stalowej Woli, mam 14 lat, 2 gim. interesuje się LD, Oobe :) Moja przygoda z LD rozpoczęła się ok. 2 miesięcy temu. Po raz wtóry kładę się spać pozytywnie nastawiony.....zasypiam. Oczywiście koszmar (wypadek sprzed kilku lat wywarł na mnie piętno) jak zawsze uciekam przed czymś tam. Planuje uświadomić sobie iż jest to sen, poprzez spojrzenie na ręce. No jestem już uświadomiony! To czas coś "wyczarować"..... intensywne myślenie na nic się zdaje. To coś przestaje mnie gonić pojawiam się u siebie w domu. Jest dość duży i pierwsza myśl która przychodzi mi do głowy to duchy... no i pojawiają się. Uciekam, wyskakuje z okna. Przerwane....nic nie mogę zrobić aby wrócić. Niby LD ale nie LD.... poprostu nie moge "czarować". Czas nauczyć się latać. Wchodzę na altankę na podwórku, myśl: JESTEM PTAKIEM I UMIEM LATAĆ! BUCH! No i nie latam...wszystko mnie boli.... no to może (Oglądam anime:Bleach, Naruto)Bleach. Wyobrażam sobie miecz. No coś wyszło...może nie do końca ( nóż kuchenny). Trudno to czas na nauczyciela (Abarai Renji Shiningami - jeśli ktoś się interesuje to www.bleach.pl ) zamiast Abrai Renjego wychodzi mi obłoczek dymu. Jeju... zrezygnowany proszę o trening.
- rozpłataj tą skałę! -krzyczy chmurka
- Tak jest - tym razem ja
Pach z ziemi wynurza się bochenek chleba.
Koncentruję swoją energię duchową (chakrę) spod moich stóp wylatuje czarny obłoczek dymu... coś wychodzi!!
Odbijam się i z wyskoku tnę MIECZEM KUCHENNYM :/ w bochenek chleba. Żadnych efektów... nożyk się złamał a chleb poleciał dalej. Nauczyciel znikł, a ja znów uciekam przed potworem. Po kilku sekundach postanowiłem stanąć. To coś syknęło, podleciało pode mnie i mnie zjadło. Obudziłem się gdzieś około 3 nad ranem. I tak zawsze wyglądają moje LD! No zwykłe sny także. Co mam zrobić aby w końcu nauczyć się kreować własne sny?!
Ps. Sorry za pismo ale jeszcze nie wiem jak się wypowiadać :D nie wiem czy można podawać adresy innych stron. I jeśli istnieje taki temat to przepraszam nie mogłem znaleźć :( a tak to proszę o POMOC
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic