Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Prośba O Kontakt Z Moją Zmarłą żoną
horneusz
post 09.02.2008 - 19:25
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 3493

Witam,

miesiąc temu zmarła moja ukochana żona Kasia. Od tego czasu próbuję osiągnąć oobe, ale na razie bez skutku.
Dlatego mam gorącą prośbę do forumowiczów o pomoc w kontakcie z Kasią.
Jeśli ktoś będzie zainteresowany prosiłbym o informację na priv.

Pozdrawiam serdecznie.
Krzysztof.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
horneusz
post 10.02.2008 - 15:21
Post #2

Przechodzień

Nr użytkownika: 3493

Dzieki Wam wszystkim za odpowiedzi i rady. Wiem, ze sie z nia spotkam. Nasze poznanie 5 lat temu to byl powrot starych, dobrych przyjaciol. Ta wiez, ktora istniala od samego poczatku caly czas jest we mnie.
Wiem, ze nasza podroz, nasza milosc i doswiadczenia beda trwaly dalej, na innych juz poziomach.

Kasia sni mi sie codziennie, ale mam ten problem, ze malo pamietam z tych snow. Nie pamietam jej odpowiedzi. Moze ma to zwiazek z tym, ze nasze dzieci spia ze mna, w nocy mocno przytulaja sie do mnie. Maly synek czesto potrzebuje zmiany pieluchy czy pelnej butelki do picia. Ja wtedy wyrywam sie szybko ze snu i przez to nie potrafie ich dobrze zapamietac.

Czuje, ze cos sie jeszcze wydarzy, cos co bedzie mialo zwiazek z nami. Nie wiem co, czas pokaze.

Nie chce jej sciagac tutaj z powrotem. Chce, zeby dalej sie rozwijala i szla w strone swiatla. Ale chce jej towarzyszyc i wzrastac razem z nia.
Wiele osob mowilo nam, ze jestesmy jak jedna dusza. Ze to sie widzi i czuje.
Naprawde z nikim wczesniej nie zaznalem takiej symbiozy.
Dlatego moje pragnienia oobe to nie tylko chec ukojenia smutku, ale mocna potrzeba bycia razem. Na zawsze.

Codziennie slucham nagrania hemi-sync z plyty Transcendence. Odczuwam wiele roznych stanow. Pojawiaja sie odczucia przechodzacych fal przez cale cialo. Zapadam sie w sobie. Splywa czesto na mnie swiatlo, pojawiaja sie mocne wibracje. Ale mam wrazenie, ze jest cos co mi jeszcze przeszkadza w wyjsciu. Nie wiem co. Moze to cos wlasnie powoduje, ze jestem gluchy i tepy na jej obecnosc?
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 10.02.2008 - 16:07
Post #3

cialka.net
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

pięknie piszesz i smutna jest twoja historia.
Myślę sobie ,ze jesteś głuchy nie z głuchoty co z przekonania. Te nierozpoznawalne fale ciepła i myśli przelewające się przez ciebie, są tego dowodem.Nie rozpoznajesz źródła nadawcy i delikatności w kontakcie.Na tym wlasnie polega problem w kontakcie mentalnym .Te delikatne zmiany w myśleniu to jest właśnie kontakt . Zapoznaj sie z tym. Wkręć się w niuanse a odczujesz to, czego tak pragniesz.Dialogu z żona
Czasami trzeba najpierw uwierzyć ,ze to jest kontakt ,by sie potem rozwinąć na tyle by te delikatne szepty, muśnięcia po policzkach stały się dowodem na spotkanie.
Kawal roboty przed tobą i wielka przygoda. Male dzieci potrzebują opieki. Domyślam sie ,ze twoja zona ci się przygląda i stara dać znać o swoim istnieniu a ty ciągle to samo . gdzie jesteś i czy jesteś.
Gdy chcemy sie spotkać z bliska ,zmarła osoba. ,oobe nie jest aż tak konieczne co kontrola napływających myśli. Rozpoznawanie samorzutnie pojawiających się wspomnień. Cos co nie jest przez nas sprowokowane a się pojawia.To jest świadectwem spotkań nadzmysłowych.
Wiedz o jednym!!!
Zona postrzega cię w twojej postaci niefizycznej.Dla niej są widoczne twoje troski i problemy jako rzeczywistość. Cos co dla ciebie jest tylko smutkiem ,jej może rozrywać serce na strzępy.A wiec uśmiechnij się czasami do ściany. Choć tak daj jej znać, ze wiesz o jej obecności. Napisz list i pozostaw otwarty na stole lub poproś przewodnika o dostarczenie go zonie.

pozdro
Profile CardPM
+Quote Post
Bomber
post 25.04.2008 - 23:50
Post #4

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 4149

Mysle ze nie trzeba sie az tak wysilac. wiara w potege podswiadomosci wystatrczy. polecam ksiazke Joseph'a Murphy'iego "potega podswiadomosci" gdzie opisane sa modlitwy do boga i do podswaidomosci bo nic tak nie pomaga jak sen w ktorym podswiadomosc daje ci wszelkie rady dobre dla samego ciebie

"uwierzcie że dostaliście, a dostaniecie"
"niech wam sie stanie według wiary waszej"
"jesli wiara wasza bedzie tak wielka jak ziarnko gorczycy powiecie tej gorze przesun sie a ona sie przesunie"
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic