Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sen... Dziwny Sen
ImmortalPL
post 22.04.2008 - 18:53
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3191

To nie jest zbyt zwiazane z oobe ale skieruje to tutaj bo mam u was zaufanie:P
Dzis w nocy mialem dziwny sen mianowicie jakby mi cos na kołdre wlazlo. Zacząlem wymachwiac rekami aby je przeploszyc i walilem w lozko. Co sie okazalo po przebudzeniu?? Oczywiscie ja siedzacyna lozku dopiero po 5 minutach walenia w lozko zorientowalem sie ze nie spie *.0. To bylo dla mnie jakims szokiem. Ale to nic... Za piec, gora dziesiec minut znow poszedlem spac i to samo. Jakim cudem to sie dzieje ze ja nie wiem kiedy spie a kiedy jestem na jaaiwe poprostu to sie dzialo tak plynnie. Czy to jest normalne czy zem do reszty zwariowal??
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Wakarimasu
post 26.04.2008 - 11:46
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4206

Autsajder do jasnej cholery - DUSZENIA NOCNE? to gówno by mnie udusiło i tyle by ze mnie zostało.
Ostatnio ide sobie przez ciemy korytarz (nigdy raczej nie bałem się ciemności) i nagle poczułem, że ktoś za mną stoi. Usłyszałem przy uchu jakiś dziwny dzwięk, jakby klekotanie. W tym momencie o mało nie wyskoczyłem z siebie i nie stanąłem obok. Wpadłem przez drzwi i jak ćma do światła poleciałem!
Też czasem coś obok mnie spada, ale ja wiem, że to nie ja jestem za to odpowiedzialny, tylko ktoś albo coś! Do tego dochodzi deja vu itd.
STWORY DZIWNE? Coż, wolałbym jednak, żeby sobie poszły. Jak ktoś będzie cie bił młotkiem po głowie, to też to zaakceptujesz i nie nie zrobisz? =.=

Poza tym nikt tu nie napisał, że miał duszenia nocne - zrobiłeś to tylko ty, drogi Autsajderze - w sposób, jakbyś chciał sam siebie uspokoić. Stąd mój wybuch i zdenerowanie.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic