Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oobe A Spełnione Marzenia
mattis22
post 27.04.2008 - 13:46
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 4248

Witam mam takie pytanie!
Jak myślicie czy oobe może pomóc w realizacji naszych marzeń?Czy może poprawić nasz status materialny?
Czy to tylko wyjście z ciała "polatanie" sobie i powrót?
CZy znacie na to jakieś potwierdzone zdarzenia czy wrecz przeciwnie?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
mattis22
post 28.04.2008 - 23:12
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 4248

Witam wszystkich!!!Przeczytałem to co napisaliście i wiedzę ze jesteście bardzo otwartymi dobrymi ludźmi:)
Pytając o spelnienie marzen miałem miedzy innymi na mysli np.jest pewien człowiek być moze mogłby mi pomuc ale niemam mozliwosci zblizenia sie do niego!Czy np za pomocą oobe było by mozliwe naprzyklad wplynąć na niego?(wiem dośc głupie pytanie:)Moim problemem jest też fakt iż niespotkałem w relu osoby
tkura osiągała by stany oobe,wiekszosc ludzi kture znam w tym temacie to wszyscy tylko prubują.Bez efektów zresztą:(
Niechodzilo mi także o numery tokta bo skoro dostanie sie taką kase człowiek traci swoje cele z oczu i sie rozleniwia,a przecież chodzi o to żeby do czegoś zawsze dążyć!
Kończąc powie tylko ze mam nadzieje ze w końcu uda mi sie tak naprawdę konkretnie wyjść!:)A co do szczęścia to powiem tak jak pewien mądry człowiek mi powiedział "Szczęście jest w tobie i tylko ty wiesz co ci je może dać i nie pozwól by ktoś kreował obraz twojego szczęścia za ciebie"

POZDRAWIAM WSZYSTKICH życzliwych podróżników:)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic