Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wyciąganie Za Pieniądze, hehehe
Kevin
post 07.05.2008 - 15:51
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 612

lol wpadł mi taki pomysł, że może ktoś z tych doświadczonych oobe podróżników mógłby założyć na allegro aukcję "Jednorazowe wyciągnięcie z ciała podczas snu - kup teraz 10 zł"
I zareklamować aukcję na tym forum. Pewnie znalazło by się trochę chętnych :D
Tylko jak zrobić żeby zapamiętać to co się stało, żeby rano wiedzieć że się udało.
ja chciał bym mieć chociaż jedno w pełni udane oobe w życiu. Polecieć sobie na drugą połowę planety i upewnić sie że to naprawdę jest prawdziwe ;)
Albo lepiej, polecieć do focusa 27 i porozmawiać z kierownikiem sekcji wejścia (no wiecie, to ten odpowiedzialny za inkarnacje na ziemi)
Dowiedziałbym się (może) dlaczego wybrałem akurat to ciało, to życie. Teraz tego żałuję, bo nie pamiętam co mnie wtedy zmotywowało do takiego wyboru.

Fuck, nie mogę się wprowadzić w średni ani głęboki trans, nie mam udanych oobe z wyjątkiem tych ld które przypominają oobe i przez to nie mogę sie skontaktować z nikim z focusa 27 :(

Myślę że jakby ktoś sprzedawał wyciągnięcia z cf na allegro, to bym na to poszedł ale musiałbym wiedzieć że to jest jakiś oobe podróżnik z tego forum, a nie jakiś oszust.

Co o tym myślicie???
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Draq
post 07.05.2008 - 15:57
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 221

Wykorzystywanie ludzi nie jest fair i to jedynie świadczy o takiej osobie że nie jest doświadczona. Nikt za Ciebie nie wyjdzie z ciała, może jedynie pomóc.
CYTAT
Myślę że jakby ktoś sprzedawał wyciągnięcia z cf na allegro, to bym na to poszedł ale musiałbym wiedzieć że to jest jakiś oobe podróżnik z tego forum, a nie jakiś oszust.

Moim zdaniem każdy kto się tego podejmuje jest oszustem. Kochany uwierz w siebie i w swoją moc. Nikt oprócz Ciebie nie "zbawi" CIę. Jeśli chcesz mocno wyjsc z ciała, to mozemy porozmawiac na gg. Udzielę CI kilka wskazówek, które mi były przydatne ale niczego nie można gwarantować. Pozdrawiam :)
Edit: O silverka pisalismy w tym samym czasie posta, bo jak dałem "wyślij" to wystąpił błąd ze temat nie istnieje, bądź został przeniesiony. Dla mnie nie jest to śmieszne, bardziej zrozumiale :).
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic