CYTAT(Dexarz @ 11.05.2008 - 12:34)

Nie wiem co to ma być za niewiedza ,ale to jakoś samo przyszło i ja tego nie zatrzymam bo nie potrafię w pełni się zmaterializowac fizycznie poza...Bez sensu ...Zobaczymy ja to ludziska zrozumieja ...Ojj OFF(U**)TOP
Wracając do tematu bycia poza w fizycznym ciele ,trzeba się zastanowić czy to nie nasz wymysł tworzony przez podświadomosc zeby nas uspokoić ...Trudno powiedzieć czy to prawda ,bo i fałsz moze być prawdziwy.Trudno okreslic co to jest OoBE ,a co LD ,bo to są stany w które rzadko mamy ,a zawansowani raczej nie wypowiadają sie na ten temat bo mają własne zdanie ...Sami do teog kiedys dojdziemy ...
hej dekarz no ale powiem ci szczerze ze kiedys bylem na topie rank : mastah i wogole bylem maniakiem wszystkiego co paranormalne , duzo poznalem - duzo zaznalem
to co mi pozostalo po dzis dzien to wlasnie glownie wiedza
no a wiesz ze to ze robisz to na zawolanie wlasnie czyni cie tym zaawansowanym ? :)
projekcje i ld mozna tlumaczyc na wiele sposobow ale prawdziwe wyjscie z ciala cechuje sie 100% swiadomoscia taka jak za zycia no a w takim przypadku naprawde ciezko sie pomylic i stwierdzic ze to : cytuje "wymysl stworzony" tyle z mojej strony