Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Samouk? Chyba Nie...
Naesse
post 14.05.2008 - 00:47
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 4364

Cóż, zaczynając. Jestem w dużej mierze samoukiem wszystkiego, co nie "nasze" i jednocześnie będące w możliwości ludzkiego umysłu. Zaczynając od niewinnych zainteresowań Tarotem i magią doszłam do... No właśnie.

Podróże poza ciało. Jak to niby ma wyglądać?

Mam doświadczenie z tym, ale dosyć specyficzne, nie opisywane chyba dotąd (w każdym razie nie spotkałam się z podobnymi). Nie potrzebuję żadnych przygotowań, koncentracji, medytacji. Ale tez nie zawsze się udaje. Za to potrafię wprowadzić się w stan, iż widzę dwie rzeczy naraz. Zarówno to, co jest w moim pokoju, przed moim ciałem... Ale i miejsce, gdzie chciałam się udać. Muszę mieć punkt odniesienia - osobę, inaczej błądzę i nie wiem, co się dzieje. Mogę dotykać innych, czuję wtedy mrowienie palców, a druga osoba zimno. Zazwyczaj jednak muszę wtedy poruszać się, co wyklucza normalne wychodzenie z ciała, bo w jakiś sposób jestem z nim połączona.
Czasem dobrze opisuję miejsca, do których "idę" za osobą, czasami mylę się przy szczegółach, ale ogólnie główne założenia się zgadzają. Czasem ludzie mnie nie czują, ale zazwyczaj odczuwają zimno.

I stąd moje pytanie - co ja do cholery wyrabiam?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Silverka
post 14.05.2008 - 07:26
Post #2

Guests

zgadza sie ardzo dobrze rozwinieta mentalka. Masz dobrze rozwiniete zmysly niefizyczne.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic