Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Nie Mam Snów.
spider44
post 19.05.2008 - 17:47
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 4392

Jak w temacie.
Mam pewien problem i chciałem zapytać czy jest może coś co pomogło by mi zapamiętać moje sny? Pytanie jest chyba głupie, jednak przez ostatni rok nie miałem ani jednego snu. W dzieciństwie codziennie przeżywałem w nocy jakieś przygody i nawet potrafiłem je zapamiętać, a teraz nie :( Czytałem że każdy ma jakieś sny i że po prostu po obudzeniu zapominamy je częściowo, ale ja kompletnie nie pamietam ostatnich kilku godzin snu. Po przebudzeniu wydaje mi sie że spałem kilka minut. Czy jest więc może coś co pomogło by mi zapamiętać moje sny?

Jeszcze jedno- wydaje mi sie że kiedyś śniłem na jawie. Nawet dość często. W pewnym momencie znajdowałem się w moim śnie i mogłem robić co mi się tylko chciało. Tak jak bym normalnie chodził po mieście czy też innej lokacji. Nie pamiętałem jednak Tego co się działo w moim pokoju. Działo sie to ponad rok temu, albo dalej. Czy to jest OOBE?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
spider44
post 20.05.2008 - 07:05
Post #2

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 4392

To z wstawaniem o 6 to nie wyjdzie chyba :/ Miałem wiele budzików, a wszystkie były takie głośne że stawiały na nogi całą rodzinę oprócz mnie :D Czy zamiast sie wcześnie budzić mógłbym sie późno położyć? Spróbuję z tymi nagraniami.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic