Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pytanie
noktowizor
post 24.05.2008 - 15:32
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4439

Mam drobne pytanie. Nigdy nie praktykowałem oobe więc jestem laikiem w tej kwestii, ale przydarzyła mi się pewnej nocy dziwna rzecz, która zbiła mnie trochę z tropu i o której ciągle myślę. Po jakimś śnie, dość realistycznym, który oczywiście pamiętam ze szczegółami a który w skrócie można określić jako 'lot', bo to słowo wydaje mi najadekwatniejsze (choć może niezbyt precyzyjne ,zważyszy inne aspekty tego przeżycia) nagle ujrzałem siebie samego który sobie smacznie śpi. Lekko mnie to zszokowało ale próbowałem sprawdzić czy to rzeczywistość i wstać. Odepchnąłem się łokciami od łóżka ale niestety nic to nie dało. Zamiast tego obudziłem się.
W związku z tym mam pytanie, czy ktoś kto przeżył coś podobnego podpowie mi jak podnieść się z łóżka ale tak żeby się nie obudzić? I jeszcze jedno: Czy to jest 'podróż mentalna' albo 'oobe'?
Z góry przepraszam za moje lenistwo, zamierzam dopiero zapoznać się z forum. Prawdę mówiąc zainteresowałem się tematem dopiero po tym przeżyciu.

Pozdrawiam
n.w.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- noktowizor   Pytanie   24.05.2008 - 15:32
- - Cibola   wiec napewno sam znajdziesz odpowiedz, czuje ze ta...   25.05.2008 - 12:32

Go to the top of the page
Start new topic