oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Opisz Jak Wychodzisz Z Ciała
suwak
post 18.12.2007 - 23:36
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Nie wiem czy był już taki temat. Wydaje się może banalny ale jakoś brakło mi czegoś podobnego. Generalnie jest wiele opisanych metod na OOBE, jednak spora część jest mało (o ile w ogole) skuteczna. Nie wiadomo kto je pisał i czy kiedykolwiek się sprawdziły. Chciałbym, żeby w tym temacie pojawiły się techniki, które rzeczywiście na kogoś działają.

Wiadomo, że na każdego działa coś innego dlatego spodziewam się różnych metod. Chyba nie muszę pisać jak może to pomóc tym, którzy mimo prób jeszcze nie wyszli... Poza tym taki zbiór stanowiłby dobre porównanie, które techniki są stosowane najczęściej.

Nie przedłużając: Jeśli wyszedłeś kilka razy określoną techniką - opisz ją!

(Ja się wstrzymuję bo jeszcze nie wylazłem)

PS. Wolałbym, żeby nie było tu zbędnej dyskusji. Po prostu jeśli masz taka technikę - opisujesz ją w jednym poście. Techniki mogą sie powtarzać! Jeśli masz kilka to też opisz, ale muszą być dla Ciebie skuteczne.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Joczulek
post 26.05.2008 - 10:14
Post #2

Guests

Mi najlepiej wychodzi metoda 4+1 po rozbudzeniu :P myślę ze to dobra metoda bo ciało jest po śnie wiec łatwiej wyjść przynajmiej mi łatwiej xD
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park