Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Nieznośny Ból W Nodze
Pancha
post 26.05.2008 - 16:30
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4391

Witam. Wczoraj postanowiłem spróbować osiągnąć OBE nie stosując się do metody 4+1, w tym celu wrzuciłem sobie na mp3 Osho_Gourishankar i "OBE DZWIEKI" (obemaniak.pl). Po przesłuchaniu pierwszego utworu specjalnie nic nie odczuwałem, jednak po około 30 minutach obe dzwięków poczułem iż nogi i ręce mi zdrętwialy i miałem wibracje. Postanowiłem zbytnio się nie "podniecać" nowymi osiągnięciami, bo zapewne zaraz by zniknęły... więc o niczym nie myśląc patrzyłem się w głęboką czerń przedemną. Za niedługa chwile poczułem jakbym się gdzieś bujał, chociaż obraz był jednolity, to jakoś mogłem dostrzec jego dziwne falowanie. Jednak po chwili miałem tak silne wibracje w lewej nodze że zacząłem czuć lekki ból który z każdą chwilą się nasilał, myślałem by najprędzej wyjść bo długo tego na pewno nie wytrzymam... po piętnastu minutach się poddałem i ruszyłem nogą, ból zniknął tak szybko jak się pojawił... Trochę żałowałem że mi się nie udało, ale będę próbował dalej. Czym może być spowodowane to uczucie? Jak się przed tym uchronić?
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Pancha   Nieznośny Ból W Nodze   26.05.2008 - 16:30

Go to the top of the page
Start new topic