|
Boze, zle to wszystko odbieracie. Darek poprostu ma do nas proste podejscie. Nie czuje sie lepszy ani gorszy. Rozmawia jak z rownym, swobodnym jezykiem ktorego "Ty" uzywasz na codzien(chyba ze jestes z Tej BURZUAZYJNEJ SFERY, przekatowany i wyprany przez rodzicow, na cnotke). Podawal szczere odpowiedzi, przeciez on chce dla Was jak najlepiej.... a zdanie "no po prostu powiedzcie ze chcecie sie spytac, czy moge was powyciagac z cial", bylo spowodowane tym ze juz wczesniej prowadzac, rozmowy na czacie z Darkiem padaly od czatownikow takie pytania, sugestie co do pomocy przy wyjsciu. Odpowiedz sama sie nasunela po zadanym przez JaCkapLaCkA pytaniu "Czy jest możliwe dostrojenie się do innych osób, które świadomie przebywają poza ciałem w tym samym czasie co my".. i ja go rozumiem, normalna reakcja, osoby bioracej udzial w "rozmowie" "bo to chyba raczej nie byl wywiad. I tu odpowiedz ktora Darek skierowal do was, do ciebie Pyrokar przez co pewnie poczujesz sie zgorszony, "licz na siebie. A Twoja podstawowa afirmacja od dzisiaj to : "Teraz qurwa Ja!" Pozdro.
|