Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Mój Prawie Pierwszy Raz
Luke78
post 27.05.2008 - 07:46
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 4464

Nie stosuje 4+1 bo nie mam czasu :) Po prostu wyluzowywanie ... i wyobrażanie sobie tej liny itp..
Od miesięcy jak nei dłużej próbowałem i nic. Aż do wczorajszej nocy.
Standardowe pełne wyluzowanie na plecach przed snem, tak, ze czuję mrowienie/drętwienie w kończynach, aż ich tak jakby nie czuje. I wyobraziłem sobie nadzwyczaj dokładnie że ktoś mnie z pozycji leżącej za ręce ciągnie takbym usiadł.. I bęc tak jakby mi ktoś od dołu twarzy do góry przesunął światłem. Ot zwykłe nie rażące, ciepłe, ale wyraźne. I poczułem jakbym sie z bok z ciała wysuwał (coś jak ruch na hamaku w jedną stronę). Byłem tak zaskoczony tym, że coś takiego się dzieje, że zaczałem sie stresować co to za JAZDA! :D i do tego doszedł naprawdę silny ucisk w gardle, którego nie mogłem się pozbyć. Właściwie to uczucie jakby ucisku z zewnątrz na krtań. Bardzo nieprzyjemne:\

Do tej pory czuję obolałe gardło. Czy ktoś tak miał? Jak się tego pozbyć? Jak się pozbyć napływającej śliny? hehe Czy można spokojnie przełykać i to nie będzie miało wpływu na wyjście?
dzięki za help:D

Jestem WOOOOW wczorajszą jazdą, choć to tak nie wiele, ale czułem ogarniającą jakby energię, coś innego.
Pozdrawiam:)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Joczulek
post 27.05.2008 - 08:47
Post #2

Guests

byłeś blisko niewalcz z tą siła tylko daj sie jej porwać :) ja tak już 2 razy wyszedłem a z tym gardłem to nie wiem może rozwiń lepiej czakre gardła , medytacja z czakrami jest bardzo przydatna :D
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic