Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Kilka Pytan Odnosnie Ld I Oobe
pioter89
post 01.06.2008 - 11:58
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4306

Przejdę do rzeczy mam bardzo często LD w zasadzie od dzieciństwa i nie zawsze mam tego pełną świadomość ze to LD wcześniej jak już bylem pewny we śnie ze na 100% to sen to sie budziłem a ostatnio jest inaczej...
Mimo iż wiem ze to sen to sie nie budzę.. gdzieś przeczytałem ze jak zacznę biec do tyłu w LD to przejdę do oobe..no i ostatnio tak sprobowałem..po biegnięciu w tył poczułem wibracje i takie dziwne uczucie jakby mi ktoś ścisną głowę taki lekki ból jakby ciśnienie na zewnątrz wzrosło..ale czułem tylko głowę tak jakby moje ciało składało sie z głowy nie potrafię tak tego opisać..:D No i znalazłem sie mieście obok którego mieszkam i nie wydaje mi sie by to było oobe..raczej kolejne Ld tylko z pełną świadomością na początku obraz był troszke zamazany ale zacząłem macać budynki i sie wszystko wyostrzyło..nie wydaje mi sie ze to było oobe raczej kolejne LD chociaż to Ld było inne niż wszystkie miałem wpływ na dosłownie wszystko mogłem robić dosłownie wszystko..no i teraz moje pytanko co to było bo mimo wszystko różniło sie to troszkę od typowego ld ale oobe to to chyba tez nie było bo jakby to bylo oobe to bym sie znalazł koło swojego łóżka..jeśli gdzieś sie w czymś pomyliłem to mnie poprawcie..z góry dziękuje za odpowiedz
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Dexarz
post 01.06.2008 - 14:39
Post #2

Guests

Znalazłbyś sie ...

To było ewidetnie oobe ale ...nie wiem ...xD

Słuchaj koleś ,dobry jesteś wykorzystaj to !!!!!!

Namaste
Dexarz

<hr>
Bezsens sensu to sam sens w sensie ....
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic