oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pierwsze W Pełni świadome Wyjście!
axis
post 03.06.2008 - 15:14
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

A więc chciałem podzielić sie wrażeniami z mojego nie pierwszego ale pierwszego w pełni świadomego wyjścia.

Poszedłem spać o 2 w nocy to kilku dniach imprez. Więc byłem niewyspany jak cholera ;]
Leże sobie leże i postanowiłem spróbowac.
Rozluźnienie itd... Leżałem na brzuchu.. po okolo 15 minutach poczułem ból głowy i zaczeło mi piszczeć w uszach. Poddałem sie temu chociaz musze przyznac bałem sie ze dzieje mi sie cos niedobrego.
Po chwili chcialem sie troszke poruszyć ale nie dało sie.. Totalny paraliż całego ciała. Więc zaczalem wyobrażać sobie całe wyjście i wyobrażałem sobie ze ruszam nogami i spróbowałem to poczuć.
Nagle poczułem ze leżąc na brzuchu dotykam stopami swojej głowy. Normalnie mogłem nimi poruszać jakbym nie miał kości. Po tym wszystkim nie mogłem odkleić się od głowy więc zacząłem rękami jakby łapać się powietrza... W końcu wyleciałem z siebie.. Byłem ucieszony a zarazem troche przestraszony ;)
Postanowiłem opuścić dom wylatując przez ściane. Wleciałem do ściany do połowy i jakbym utknął :)
Przestraszyłem sie i wróciłem do ciała. Gdy wróciłem poczułem ze paraliż powoli mija...

Niesamowite przeżycie ;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park