|
Hmm jeszcze sprobuje wyjść do oobe technika 4+1 a nie biegnąc do tyłu w Ld.(narazie tylko w ten sposób mi sie udało). Tom..wiem ze mogę sobie wyobrazić zmarłą babkę i z nią pogadać ale nie o to mi chodzi:D Gruszka ja tez teraz mam więcej pytań niż odpowiedzi, zacząłem interesować sie oobe by lepiej poznać samego siebie odnaleźć odpowiedzi na pewne pytania..A teraz mam tylko więcej pytań i wątpliwości...
Po prostu mam wrażenie ze oobe to moja chora wyobraźnia, mam wrażenie ze to zachodzi w mojej głowie a nie gdzieś poza ciałem jak sama nazwa out of body expirience wskazuje..może po kilku "wyjściach" w końcu może coś mnie zaskoczy co sprawi ze zmienię moje dzisiejsze zdanie na temat oobe..raz prawie udało mi sie wyjść metoda wizualizacji miałem wrażenie ze jestem w 3 miejscach naraz i to było interesujące..przez chwile czułem ze unoszę sie z ciała..jakoś nie przekonuje mnie to przejście z Ld do oobe..Acha i mam jeszcze pytanie może ktoś mi odpowie to by mi bardzo pomogło..mianowicie podobno można poznać czy to Ld czy oobe patrząc na swoje dłonie jaka jest różnica w Ld a jaka w oobe mógłby ktoś wytłumaczyć?
|