oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Inne Osoby Podczas Oobe?
Bakura
post 17.04.2007 - 14:53
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam, otóż zacząłem niedawno przygodę z OOBE, czytam porady na głównej stronce i z zaciekawienia chciałem się spytać, czy jeśli wyrządzimy komuś coś złego podczas OOBE to ta osoba będzie o tym wiedzieć? Czy to poprostu jakby wymysł naszej wyobraźni, że kogoś krzywdzimy etc?

Czy podczas OOBE można doświadczyć tego co inna osoba robi obecnie? W tym czasie? Nie skończyłem jeszcze czytać poradników, ale ciekawość tak bardzo mnie rozpiera:)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Olga
post 18.04.2007 - 09:45
Post #2

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

witam

nie wierze , ze mozna ingerowac w rzeczywstosc po przez astral... Astralem jest przeciez "druga strona po tamtej stronie" (inny wymiar rzeczywistosci po drugiej stonie) jednak, ze... rzeczywstosc po drugiej stronie jest jedynie wykreowana przez nasza wyobraznie.. we tej rzeczywistosci istnieje to co juz znamy... wiec nie mozna nikomu nic zrobić... a tym bardziej będac w astralu... Słyszałam o odrebnych przypadkach kiedy ktos moze znalezc sie na pograniczu naszej realnej rzeczywstosci a tej drugiej. opisuje on wowczas miejsca w ktorych nigdy wczesniej nie był etc.... sama nie wiem....

PS: kto to jest ten Darek ?? jego imię znajduje w co 3cim poscie!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park