oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe Osiągnięte!
Bartas
post 18.04.2007 - 22:53
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Co prawda niestety nie przeze mnie a przez moją dziewczynę... Miała często LD i powiedziałem jej o technice "chodzenia do tyłu" i "obracania się". Zaledwie wczoraj jej o tym powiedziałem i już tej nocy miała LD. Powiedziała, że w śnie z kimś rozmawiała i powiedziała do niego, że mają gdzieś iść na co ten koleś zareagował natychmiast wstając. Ta "niecodzienna" posłuszność podczas snu naprowadziła moją lubą do konkluzji, iż jest to tylko sen... Ale nie obudziło jej to.. a więc miała LD ;) No i tu się zaczyna najciekawsze! Stwierdziła, że chce spróbować iść do tyłu jak jej kazałem! Zaczęła wręcz biec do tyłu. Czuła jakby jej ciało fizyczne wręcz się kulało do tyłu ale z bardzo wielkim oporem. I nagle sen się skończył i zobaczyła swój pokój, ale tak jakoś bardziej przestronnie... Tzn widziała jakby więcej niż może zobaczyć oko ludzkie. Nie sam sufit ale biurko, ściane, drzwi... Wszystko na raz! Nie widziała tylko co jest za nią. I w tym momencie poczuła jakby ktoś wyciągał ją za piersi do góry i zaczęła się jakby unosić do góry. Poczuła dziwne wibracje w ręce, więc na nią spojrzała. Ręka była naturalna tylko dziwnie falowała. Reszta w normie. Co najdziwniejsze zero strachu. Po czym "wizja" (czy OOBE nie wiem) się skończyła i obudziła się dosłownie na pare sekund po czym zapadła w głęboki sen i spała aż do rana. Całość trwała jej subiektywnym zdaniem ok 2-3 sekund (tzn od momentu wyjścia aż do zakończenia OOBE) chwila przebudzenia trwała mniej więcej tyle samo. Z tą różnicą że z oobe pamięta wszystko dokładnie, każdy szczegół, a z tej "chwili po" już nie pamięta nic, tylko tyle że się obudziła.
Na początku myślała że to oobe, a później zwątpiła bo stwierdziła że przecież by się strasznie bała a była sopkojna. I teraz powątpiewa czy to nie był tylko sen.

Jak myślicie? To było OOBE? Jeśli tak to niesprawiedliwe :/ Ja próbuje od miesiąca a ona tak hop siup raz i już ;P Nie no a tak szczerze to bardzo się cieszę tylko że ona teraz się boi spać ;P Mówię jej że nie ma czego ale sami wiecie jak to jest...

Proszę o jakąś rzetelną odpowiedź.

Pozdrawiam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
profesjonalistka...
post 21.04.2007 - 11:55
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

nie martw sie ja juz probuje dwa miesiace i jeszcze mi sie nie udalo, choc raz bylam juz blisko;]
Juz z tego wszystkiego zaczyna mi sie chyba odechciewac
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park