oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy Gdybym Będąc W Oobe Uszczypła Kogoś Realnego To By Poczuł?
profesjonalistka...
post 18.04.2007 - 15:12
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

jw.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Bartas
post 20.04.2007 - 12:47
Post #2

Znajomy Rodziny

CYTAT
Bo ja jego ksiazki po lebkach czytalam i mijalam niektore rodzdzialy;]

No to radzę przeczytaj od deski do deski... Naprawdę warto ;) Ja juz jestem po lekturze i przynajmniej mam jakieś porównanie co do niektórych spraw, kontrast... W tej książce nie wszystko musi być super obiektywne, ale pomaga się ustosunkować do wielu spraw... Łatwiej i czytelniej później widzisz wszystkie zmiany w Tobie zachodzące ;)

+Quote Post
Ketrab
post 20.04.2007 - 19:01
Post #3

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Bartas @ 20.04.2007 - 13:47) *
No to radzę przeczytaj od deski do deski... Naprawdę warto ;) Ja juz jestem po lekturze i przynajmniej mam jakieś porównanie co do niektórych spraw, kontrast... W tej książce nie wszystko musi być super obiektywne, ale pomaga się ustosunkować do wielu spraw... Łatwiej i czytelniej później widzisz wszystkie zmiany w Tobie zachodzące ;)

Jednym się podoba innym nie,ja czytając Monroe czułem zniechęcenie do OOBE żadnych zwrtotów typu ,Super,Cudownie,Ekstra, tylko jedna wielka teoria ,żadnej zachęty we mnie to nie wzbudziło ,dlatego zaniechałem dalszego czytania co nie oznacza że kogoś zniechęcam radzę przeczytać Sugiera 3 razy niż Monroe 1 raz ,albo inaczej ksiązki Monroe polecam dla bardziej zaawansowanych astralnych podróżników ,takie moje niepodważalne zdanie .

+Quote Post
Bartas
post 22.04.2007 - 10:39
Post #4

Znajomy Rodziny

CYTAT(Ketrab @ 20.04.2007 - 20:01) *
Jednym się podoba innym nie,ja czytając Monroe czułem zniechęcenie do OOBE żadnych zwrtotów typu ,Super,Cudownie,Ekstra, tylko jedna wielka teoria ,żadnej zachęty we mnie to nie wzbudziło ,dlatego zaniechałem dalszego czytania co nie oznacza że kogoś zniechęcam radzę przeczytać Sugiera 3 razy niż Monroe 1 raz ,albo inaczej ksiązki Monroe polecam dla bardziej zaawansowanych astralnych podróżników ,takie moje niepodważalne zdanie .

Co do teorii to uważam, że tam jest niemal sama praktyka ;P To duużo więcej "teorii" jest w "Traktacie o projekcji astralnej" a mimo to jest tam wiele cennych uwag. Ja przeczytałem "Podróże poza ciałem" i uważam, że lektura tego od deski do deski bardzo pomaga ustosunkować się do wielu spraw i ułatwia obiektywne spojrzenie. Tak jak Darek Sugier odpowiedział mi na czacie na moje pytanie odnośnie "prawdy" w tej książce:

"Nie, wszystko co pisał Monroe jest aktualne i jak najbardziej prawdziwe, lecz czytajcie między wierszami..."

A co do tego, że ta książka nie „mobilizuje” to powiem krótko: Mnie najbardziej mobilizują przesłanki z wielu książek mówiące DOKŁADNIE to samo... Myślę, że to wystarczy...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park