|
|
27.06.2008 - 13:08
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Od jakiegoś czasu moich prób wyjścia, miewam dziwne zajścia a mianowicie, gdy już sie poddaje zamykam oczy i niby zaczynam przysypiać, widze swój pokój (czasami jakies osoby w nim) ale gdy próbuje zmienic kąt widzenia wszystko ciemnieje i nie jestem w stanie do tego wrocic
Teraz jeszcze druga rzecz, która przytrafiła mi sie dzisiajw nocy, czasami przed snem ćwicze aby wyjść i o dziwo bardzo długo utrzymałam świadomość ale gdy już usnęłam miałam dziwny sen własnie o oobe, wiedziałam ze to jest sen ale pozwoliłam mu sie dalej rozwinąć, śniło mi sie całe wyjście wraz z uczuciem towarzyszacym samemu opuszczaniu ciała, lecz jednak nie wyszłam. O co chodzi? co moge zrobić zeby wyjść pomału trace nadzieje |
|
|
|
![]() |
| Dexarz |
27.06.2008 - 13:54
|
|
Guests |
Powodzenia i długiego chodznia :) ...Przerażajace jak sama przeraż w przeraży .To mozę tak : Przeczytaj komenta do wpisu ...
|
|
|
|
monisqa Próby 27.06.2008 - 13:08
Mavuba Jeśli prowadzisz notatnik to wstaw link będzie t... 27.06.2008 - 13:18
monisqa od razu mówie rzadko do niego zaglądam
http://w... 27.06.2008 - 13:22
Mavuba Z deka przerażające :D chyba jestem za bardzo no... 27.06.2008 - 13:40![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |