Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przyjaciel
Qspy
post 28.06.2008 - 18:50
Post #1

Guests

W jaki sposób oprócz oobe można porozumieć się, wyczuć nie fizycznego przyjaciela? Opiekuna ?
Nie wiem czemu, ale od kilku dni mam takie dziwne uczucie, bardzo chce się z nim spotkać, chociaż go ,,poczuć"... czuje tęskonte.. nie wiem za czym :(
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Dexarz
post 29.06.2008 - 11:13
Post #2

Guests

Jak zainteresowałem sie ezoteryka i opiekunami ,to zdałem sobie sprawę że czuje obok mnie własnie opiekuna ...Możan go poczuć nawet tutaj ,nie bój się ,zawołaj go ,popros może aby ci sie ujawnił ...Kiedyś byłem taki smutny że prosiłem go na kolanach by ten mi sie zjawił ,i nastepnej nocy ,własnie mi sie snił ...Dowiedziałem sie jak sie nazywa i jak wygląda ...Opiekuna czujesz jak wiatr ,niby nie widzisz a czujesz go ...Nie wiem jak mogę napisac ci to za pomocą słów..Są zjawiska i rzeczy ,których słowa nei wystarczą ...

Co do pytania to odpowiedz brzmi 'Normalnie" ...
+Quote Post

Posty w temacie
- Qspy   Przyjaciel   28.06.2008 - 18:50
- - June   Najważniejsze to uświadomić sobie jego istnieni...   03.07.2008 - 11:37
- - Qspy   No LD mam, najczęściej rano, gdy sie zbudze ale ...   14.07.2008 - 13:52
- - Deidara   tak to wtedy ld, a co do opiekuna mi sie nie zjawi...   16.07.2008 - 18:59
- - Qspy   Dzięki wielkie za odpowiedz, temat można zamkną...   01.08.2008 - 11:31

Go to the top of the page
Start new topic