oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> [pytanie] Prośba W Astralu O Wyjście?
hex667
post 28.06.2008 - 20:09
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam
Jestem nowy tutaj na forum, więc na wstępie chciałbym coś napisać o sobie.
Nazywam się Karol, mam 18 lat i na co dzień uczęszczam do Technikum Informatycznego.
Interesuję się technologią komputerową i internetową, podróżami astralnymi, ezoteryką oraz szamanizmem.
Forum jest bardzo interesujące i obszerne w wiedzę. Bardzo mi się podoba i czuję że spędzę tutaj sporo czasu :)

Wracając do tematu jaki założyłem.
Czy osoby podróżujące w astralu mogą prosić swoich przewodników, czy kogoś na wyższym stanowisku o możliwość łatwiejszego wychodzenia z ciała? Myśleliście o takiej możliwości?

Takiego tematu nie znalazłem, jeżeli się mylę przepraszam za zaśmiecanie.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich i witam gorąco :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
set.h
post 30.06.2008 - 08:43
Post #2

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Próbowałem w którymś OBE afirmować o możliwość częstszego wychodzenia (codziennego :D) Wtedy byłem jeszcze na fali wołania MTJ :D. Wołam więc MTJ spowoduj bym wychodził z ciała świadomie i codziennie. Porwała mnie wtedy jakaś siła. Zaczęło mną rzucac na boki, coś tam przestawiać w głowie itp. Czułem że jest zajebiście i po tym to będę wychodził jak tylko zamknę oczy hehe. Efekt tego był potem w realu taki że pomimo na początku silnego przeświadczenia że coś to dało okazało się że kolejne wyjście zaliczyłem po 2 tygodniach i do tego po długich a cieżkich bojach o fazę :D. Jednym słowem lipa. Z taka prośbą to chyba tak jakbym prosił MTJ od jutra chce mieć angielski wykuty w mowie i piśmie heheheh.
Hex667 nic ci nie pomoże w wychodzeniu z ciała. To ciężka praca. Fakt że niektórzy maja łatwiej inni trudniej ale jest to umiejętność którą można wyćwiczyć.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park