Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ktoś Mnie Nawiedził Podczas Snu. A Może To Zwykły Sen?, Moje dziwne doświatczenie. Co myślicie?
fufus
post 30.06.2008 - 22:16
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 4401

Dzisiaj miałem sen dobrze go pamiętam.
Śniły mi się jakieś głupoty gdy nagle przeniosło mnie w jakieś miejsce (nie potrafię określić co to było) i tam była kobieta ubrana na czerwono, blondyna, starsza wyglądała na dojrzało kobietę. Nie znam jej i z nikim nie kojarzę. I tu zaczyna się cała afera Ta Pani mówiła do mnie że to tylko sen że ja śnię, z początku jej nie chciałem wierzyć ponieważ gdy spróbowałem przełożyć palec przez dłoń nie udało się. Lecz ta Pani nadal Silnie mi próbowała wmówić że to SEN! Na końcu jej u wierzyłem nie pamiętam co mnie przekonało. I nie jestem pewien ale chyba potem mówiłem sam że to sen. Niestety nie wykorzystałem tego że sczaiłem się że to sen ponieważ straciłem świadomość ;/

I tu pytanie czy to był sen czy ktoś naprawdę mnie odwiedził?

A i dodam że wcale nie miałem zamiaru mieć LD tej nocy nawet o tym nie myślałem. Tylko jak zasypiałem to mnie tak do oobe wyrywało samo ale że nie chciałem tej nocy to usnołem.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
6umerang
post 02.07.2008 - 01:59
Post #2

Dziadek do ożehuf
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3906

hehe - ja sobie przed drzemką mówię - no to teraz będę miał ld - a przed snem czasami mam zaplanowane o czym będę śnił :) Ale oczywiście Fallenka jedna z wielu pięknych obenautek, ma rację :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic