oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pytanie O Dawne Lata
feni
post 26.06.2008 - 11:08
Post #1

Guests

Słuchajcie mam takie pytanie do osób zaawansowanych i mających wiedzę w temacie.
Ciągle się nad tym zastanawiam i jakby tak patrzeć wstecz to mogło to być ob.
Więc, jak byłem mały miałem problem z trzymaniem moczu (proszę o powagę) po prostu moczyłem się w nocy. Nie wiedziałem jak temu zaradzić, aż pewnej nocy udało mi się, zauważyłem jedną rzecz, a mianowicie. Zawsze jak to już się działo ja miałem takie coś: otóż, miałem jakiś tam sen czy coś tam w pewnym momencie "śniło" mi się, że idę do łazienki otwieram klapę i sikam i w tym momencie działo się to w realu, jak to zauważyłem to po jakimś czasie opanowałem to i przestałem mieć z tym problem. To było wiele lat temu ale do dziś siedzi mi to w głowie i jak poznałem ob to mam wrażenie, że to mogło być wtedy ob, gdyż działo się to wszystko tak jak w realu i budziłem się kiedy czułem, że mam mokro.

Co Wy o tym sądzicie?
Proszę o powagę, niektórzy mieli jakieś problemy w dzieciństwie więc czekam tylko na mądre posty.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
feni
post 02.07.2008 - 11:58
Post #2

Guests

Ja miałem też tak kiedyś podobnie jak śniło mi się, że dzwoni telefon, a dokładnie budzik w nim i szukałem we śnie tego budzika, po szafkach, szufladach, itp. i w końcu dotarła do mnie świadomość i mówię: "Chwila przecież to ci się śni! Obudź się to telefon dzwoni" i momentalnie się obudziłem.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park