Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przyjaciel
Qspy
post 28.06.2008 - 18:50
Post #1

Guests

W jaki sposób oprócz oobe można porozumieć się, wyczuć nie fizycznego przyjaciela? Opiekuna ?
Nie wiem czemu, ale od kilku dni mam takie dziwne uczucie, bardzo chce się z nim spotkać, chociaż go ,,poczuć"... czuje tęskonte.. nie wiem za czym :(
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
June
post 03.07.2008 - 11:37
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 4419

Najważniejsze to uświadomić sobie jego istnienie. Ja ze swoim po raz pierwszy spotkałam się przywołując go w LD, ale już wcześniej miałam z nim kontakt. Po prostu któregoś dnia zaczęłam się zastanawiać jaki jest, jak wygląda, jak ma na imię... - i od razu przychodzi odpowiedź - w mojej głowie zjawia się jego imię, jako myśl, która nie znika dopóki nie przyjmę jej do świadomości ;) - taki bajer ;P ale myślę, że każdy powinien znaleźć jakąś własną ścieżkę kontaktu ze swoim Opiekunem - tak jak w metodzie 4+1 trzeba odnaleźć własne proporcje czasowe, tak tutaj też trzeba znaleźć własną drogę porozumienia ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Qspy   Przyjaciel   28.06.2008 - 18:50
- - Dexarz   Jak zainteresowałem sie ezoteryka i opiekunami ,t...   29.06.2008 - 11:13
- - Qspy   No LD mam, najczęściej rano, gdy sie zbudze ale ...   14.07.2008 - 13:52
- - Deidara   tak to wtedy ld, a co do opiekuna mi sie nie zjawi...   16.07.2008 - 18:59
- - Qspy   Dzięki wielkie za odpowiedz, temat można zamkną...   01.08.2008 - 11:31

Go to the top of the page
Start new topic