Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Doswiadczylem Jej! Znowu! Ludzie To Jest Piekne!
wlosi
post 05.01.2008 - 13:16
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2518

Naprawde rece mi sie trzesą i oddech mi drży jak sobie pomysle co sie stalo dzisiejszej nocy. Przed zasnieciem cos mnie meczylo, znaczy sie nie doslownie mnie meczylo, ale gdzies tam gleboko w podswiadomosci czulem ze cos sie do mnie przyczepilo bo zaczely mi sie pojawiac w glowie zupelnie znikąd dziwne negatywne mysli. Nagle zerwalem z siebie koldre i krzyknolem glosno wypierd**laj! Rozejrzalem sie po pokoju i pomyslalem hmm co za dziwna jazda, nie moze tak byc. Polozylem sie, zrelaksowalem i zaczolem afirmowac ze jedyne co jest w mojej glowie to milosc, to milosc mnie tworzy, przesiaka mnie calego, calym moim zyciem jest milosc i zawsze bedzie i tak dalej i tak dalej, zaczolem sobie przypominac sytuacje w ktorych odczuwalem milosc i powoli zaczolem sie uspakajac i zrobilo mi sie po prostu dobrze po czym zasnolem. To co mi sie przysnilo.. boze naprawde mam lzy w oczach jak o tym pisze.. Znalazlem sie w dziwnym miejscu, cos na obraz getta, budynki ulozone rzedami i mase ludzi, mialem w swiadomosci ze ludzie Ci sa zli, znaczy nie do konca zli bo nic mi nie robili ale czulem ze maja jakis problem, moze sa uwiezieni? znajdowalem sie wsrod nich i mialem poczucie ze musze zyc z nimi ze jestem tu niejako troche uwieziony i strasznie mnie to przygnebialo. Nagle zjawila sie kobieta. Byla bardzo piękna, ale nie czulem ani odrobiny pociagu seksualnego. Podeszla do mnie, zlapala mnie za reke i powiedziala "choc, pojdzmy stad". Booooze wybaczcie mi ale naprawde to bylo tak potezne uczucie ze az przytlaczajace, czulem do niej tak ogromną milosc, idac tak z nia ciagle jej mowilem ze ja kocham ze cale zycie na nia czekalem ze nie chce jej opuszczac ze jest mi z nia tak dobrze ze oddaje sie jej w kazdym calu ze nigdy jej nie opuszcze i bede z nia trwal tak cala wiecznosc. Nagle zjawilismy sie w dziwnym miejscu, byla to jakas swiatynia moze kosciol nie wiem w kazdym badz razie bylo to miejsce bardzo spokojne cos w rodzaju przeciwnosci tego miejsca w jakim znajdowalem sie wczesniej. Ona usiadla na lawce ja klęknolem przed nią i zatopilem sie w tak przepieknym uczuciu ze stracilem swiadomosc i obudzilem sie rano płacząc ze to byl tylko sen..

Naprawde uwierzcie mi to bylo tak piekne wydarzenie ze milosc tu na ziemi nawet w jednej milionowej nie oddaje uczucia akceptacji wzajemnego szacunku troski opieki kurcze multum wszystkich najpiekniejszych uczuc jakie znacie pomnozone przez najwieksza znana ludzkosci liczbe wymierna. Badzcie dobrymi ludzmi, kochajcie, bo to co najpiekniejszego mozna robic po tamtej stronie to KOCHAC KOCHAC I JESZCZE RAZ KOCHAC!!!!!
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bosik
post 04.07.2008 - 16:00
Post #2

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 4733

jakby jakas istota to wywolywala:p