|
|
23.04.2007 - 17:37
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam jest to moj pierwszy post,chcialbym powiedziec o moich dotychczasowych doswiadczenich
OOBE interesuje sie teoretycznie od jakiegos polroku a treningi i cwiczenia pratykuje od jakiegos miesiaca na poczatku uzywalem Brainwave Genrator ktory nic mi nie dawal z wyjatkiem krecenia sie w glowie :P Najblizej wyjscia z ciala bylem jakis tydzien temu. Zasypiajac powtarzalem sobie ze chce wyjsc z ciala wyobrazalem sobie siebie unoszacego sie nad cialem stojacego przed swoim lozkiem i zasno?em,nagle pobudka nagle obraz czarny cisnienie idzie w gore slyszle pisk w uszach i praktycznie jakies ulomne techno w uszach,nie moge sie ruszyc mysle ze wychodze, mysle najpierw o sposobie "tornado" potem jednak wrocilem do wyobrazania sobie ze jestem w jakims miejscu, uczucie lewitacji,unieruchomienie (wydalwalo mi sie ze rece mam wyprotowane) i niestety powrot to rzeczywistosci a rece mialem miedzy nogami (bez skojarzen :P ) kiedys mialem cos podobnego ale nie wiedzialem co to jest i przestraszylem sie moje drugie doswiadczenie mialem w czasie lekcji polskiego :D lezac na lawce sluchajac toola myslalem tylko o lewitcji nad klasa,niech ta sorka sie zamknie i zeby ja uderzyc (sam nie wiem skad mi to przyszlo do glowy) nagle wrazenie ze reke mam wyprostowana ze uderzam w cos ale reka nie ruszylem a czulem na niej uderzenie to tyle i mam kilka pytan czy jest mozliwe zamiana sie cia?ami nawet przypadkowo czy sproadyczne palenie trawy ma jakis wp?yw na mozliwosc wyjsca z ciala mozlwe jest ze po wyjscu zobacze jakis postacie,istoty a nawet zmarlych i czy jestem na dobrej drodze aby wyjsc z ciala? |
|
|
|
![]() |
25.04.2007 - 13:38
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Siemka jestem Robert mam 19 lat i dopiero co zaczynam.
Mój ziomek mnie w to wciągnął i uważam to za zajebistą rzecz (oobe oczywiście), ale niemam wogóle pojęcia jak zacząć zapisałem się na kurs ale wydaje mi się to trudne hmm no zobaczymy co czas pokaże. Odpisz mi jak masz jakieś wskazówki dla mnie, bardzo byś pomógł. |
|
|
|
25.04.2007 - 14:58
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
"Mój ziomek mnie w to wciągnął i uważam to za zajebistą rzecz (oobe oczywiście)"
Wg mnie to nie ma w świecie fizycznym drugiej rzeczy która mogłaby przynieść ze sobą takie wrażenia, i dać takiego "kopa" jak wyjście z ciała. Żadne hobby, żadne nałogi nie przyniosą ci takiej przyjemności jak OOBE. Mówię to chociaż jeszcze nie udało mi się wyjść, ale raz byłam już bardzo blisko, w zasadzie podejrzewam że nawet wyszłam (a lepiej by mi tu pasowało "wyleciałam") na ułamek sekundy;] Zresztą, dzisiaj w nocy mam zamiar zamiast kłaść się wcześniej "spać" (jak to brobię zwykle), zastosować: tradycyjną, starą, najlepszą i najskuteczniejszą metodę 4+1. Nastawię sobie nawet zegarek. I jak mi się znowu nie uda to niech mnie kule biją! |
|
|
|
AE666 Moje Doświadczenia... 23.04.2007 - 17:37
daywalker CYTAT(azazelus1988 @ 25.04.2007 - 14... 26.04.2007 - 01:07
AE666 a moze ktos odpowiedzec na moje pytania? 26.04.2007 - 21:35
daywalker CYTAT(AE666 @ 23.04.2007 - 18:37) to... 27.04.2007 - 00:42
pieczywo Wg mnie wszystko jest mozliwe... a ograniczeniem n... 27.04.2007 - 07:48
AE666 raczej chodzilo mi o to czy trawa moze miec negaty... 27.04.2007 - 22:14
daywalker CYTAT(AE666 @ 27.04.2007 - 23:14) ra... 30.04.2007 - 00:09
Umrzesz Nie jaraj, może na podróże nie będzie mieć, a... 28.04.2007 - 22:27![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |