|
|
26.04.2007 - 15:25
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
1) które porady są najlepsze przy czym zakładam że czytałem tylko:
Porady Roberta Monroe i nie wiem co znajduje się w innych. 2) mój kolego Szymon (rasta) osiągną oobe po narkotykach, (specjalne do tego celu), mówi że to niezły trening że jak ktoś nie może załapać o co chodzi to po tym będzie z górki, więc me pytanie brzmi czy to jest możliwe??? |
|
|
|
![]() |
26.04.2007 - 19:58
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Yo :D
Ja tutaj tylko na chwilkę zrobić małe sprostowanko (Atak słuchaj wyraźniej co ja mówię) ;) A więc: -Pierwsza rzecz to nie stosowałem narkotyków do uzyskania oobe tylko paliłem Caleę (Dreamherb - uwielbiam to to :D) do uzyskania LD (plus ćwiczenia) zaś te LD które miałem w nocy przerodziło mi się w krótkie oobe po czym wróciłem do rzeczywistości. -Po drugie chodziło mi o to że jak ktoś nie rozumie pojecia psychedelii to niech sobie spróbuje Salvinę - i będzie wszystko jasne ;] -A po trzecie oobe miałem tylko jeden raz ale wg. mnie dużo ciekawszy jest psychodeliczny świat drugiej strony lustra, przeżycia wywołane wizjami po psychedelikach które trwale (i pozytywnie) zmieniają postrzeganie świata i pomagają nam dostrzegać prawdę... a i LD jest fajniejsze ;] - a jeszcze tak dopowiem ze SD to nie jest taki "narkotyk" jak feta, opium, hel, morfa, alkohol, koks czy inne takie świństwa które niszczą życie i zaburzają prawidłowy wzgląd w samego siebie i w swój świat (ganja w nadmiernych ilościach też, już jej nie pale). Lady S. potrafi piękne rzeczy zdziałać w osobowości człowieka jeżeli tylko zostanie prawidłowo użyta z odpowiednim nastawieniem i szacunkiem... (no i NIE da się tym uzależnić) :) Piszę tylko swoje zdanie i nikogo nie zachęcam do takiej drogi, dla mnie jest ona piękna ale niech każdy sam sobie obierze swój tor ;) Pozdrawiam wszystkich podróżników oobe i psychonautów na forum :) Jah Bless Ya Man's i 3majcie się ;) |
|
|
|
26.04.2007 - 20:06
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Yo :D Ja tutaj tylko na chwilk? zrobi? ma?e sprostowanko (Atak s?uchaj wyra?niej co ja mówi?) ;) A wi?c: -Pierwsza rzecz to nie stosowa?em narkotyków do uzydkania oobe tylko pali?em Cale? (Dreamherb - uwielbiam to to :D) do uzyskania LD (plus ?wiczenia) za? te LD które mia?em w nocy przerodzi?o mi si? w krótkie oobe po czym wróci?em do rzeczywisto?ci. -Po drugie chodzi?o mi o to ?e jak kto? nie rozumie poj?cia psychedelii to niech sobie spróbuje Salvin? - i b?dzie wszystko jasne ;] -A po trzecie oobe mia?em tylko jeden raz ale wg. mnie du?o ciekawszy jest psychodeliczny ?wiat drugiej strony lustra, prze?ycia wywo?ane wizjami po psychedelikach które trwale (i pozytywnie) zmieniaj? postrzeganie ?wiata i pomagaj? nam dostrzega? prawd?... a i LD jest fajniejsze ;] - a jeszcze tak dopowiem ze SD to nie jest taki "narkotyk" jak feta, opium, hel, morfa, alkohol, koks czy inne takie ?wi?stwa które niszcz? ?ycie i zaburzaj? prawid?owy wzgl?d w samego siebie i w swój ?wiat (ganja w nadmiernych ilo?ciach te?, ju? jej nie pale). Lady S. potrafi pi?kne rzeczy zdzia?a? w osobowo?ci cz?owieka je?eli tylko zostanie prawid?owo przyj?ta z odpowiednim nastawieniem i szacunkiem... (no i NIE da si? tym uzale?ni?) :) Pisz? tylko swoje zdanie i nikogo nie zach?cam do takiej drogi, dla mnie jest ona pi?kna ale niech ka?dy sam sobie obierze swój tor ;) Pozdrawiam wszystkich podró?ników oobe i psychonautów na forum :) Jah Bless Ya Man's i 3majcie si? ;) mo najpierw LD a potem oobe, po "środkach" więc prawie na jedno wyszło, a ja posłużyłem się przykładem więc bez obrazy:) |
|
|
|
Atak Nowy Nowy Nowy 26.04.2007 - 15:25
Ketrab CYTAT(Atak @ 26.04.2007 - 16:25) 1) ... 26.04.2007 - 17:18
Bartas Więc tak. Po pierwsze narkotyki sux... Nie bierz ... 26.04.2007 - 19:39
daywalker Po pierwsze skoro miales juz oobe tylko jeden raz,... 27.04.2007 - 00:48
Atak CYTATTak jest mo?liwe ale zadaj mu pytanie czy czu... 27.04.2007 - 06:27
Atak i nie b?d? zak?ada? nowego tematu ale jak dzia?a s... 27.04.2007 - 20:38
Bartas "Rasta nie napisałem bez powodu oni nie bior... 27.04.2007 - 22:11
Atak CYTAT(Bartas @ 27.04.2007 - 17:11) ... 28.04.2007 - 07:11
daywalker CYTAT(Bartas @ 27.04.2007 - 23:11) ... 30.04.2007 - 00:36![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |