oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nowy Nowy Nowy, proszę o wyjaśnienie mi tego:)
Atak
post 26.04.2007 - 15:25
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

1) które porady są najlepsze przy czym zakładam że czytałem tylko:
Porady Roberta
Monroe
i nie wiem co znajduje się w innych.

2) mój kolego Szymon (rasta) osiągną oobe po narkotykach, (specjalne do tego celu), mówi że to niezły trening że jak ktoś nie może załapać o co chodzi to po tym będzie z górki,
więc me pytanie brzmi czy to jest możliwe???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
daywalker
post 27.04.2007 - 00:48
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Po pierwsze skoro miales juz oobe tylko jeden raz, sam nie mozesz byc pewien tego doswiadczenia, i mowic ze np LD jest fajniejsze, bo to dziala na innej zasadzie, przy uzyciu innych zmyslow, jest inaczej postrzegane. A co do twojego Psychodelicznego swiata, sam jestem ciekaw oco ci chodzi. Jezeli o jazdy po meskalinie to pozdro ;).

+Quote Post
Atak
post 27.04.2007 - 06:27
Post #3

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT
Tak jest mo?liwe ale zadaj mu pytanie czy czuj? si? szcz?sliwy ?e uda?o mu si? wyj?c takim sposobem czy czuje satysfakcje jest zadowolony,dumny z siebie ,tak jak alkoholik tak narkoman coraz bardziej si? zapada
walka o oobe mo?e porzerodzi? si? w walk? o byt na tej ziemi,porady to tylko pomoc lub wskazówka do celu ale metod? musisz znalez? niestety sam twój wybór pozdro ;

po pierwsze on nie jest narkomanek....
pi?e? kiedy? piwo....??napewno , a czy uwa?asz si? za alkoholika??
Rasta nie napisa?em bez powodu oni nie bior? hery tylko jaraj? zielsko a tym si? nie uzale?nisz!!!

CYTAT(daywalker @ 26.04.2007 - 19:48) *
Po pierwsze skoro miales juz oobe tylko jeden raz, sam nie mozesz byc pewien tego doswiadczenia, i mowic ze np LD jest fajniejsze, bo to dziala na innej zasadzie, przy uzyciu innych zmyslow, jest inaczej postrzegane. A co do twojego Psychodelicznego swiata, sam jestem ciekaw oco ci chodzi. Jezeli o jazdy po meskalinie to pozdro ;).

pojawiasz si? w ?wiecie który ?yje w?asny ?yciem, ty nie panujesz nad niczym, jeste? ma?ym trybikiem w fantastycznym ?wiecie :) ale raczej nie po tym wyci?gu z kaktusa....przynajmniej mi si? tak wydaje;]

i nie b?d? zak?ada? nowego tematu ale jak dzia?a specjalna muza np hip trop na oobe i ld???????????????????????????????????

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park