Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Halo Czy Jest Ktos Jeszcze Na Tym Forum?
dziamdziol
post 16.07.2008 - 02:26
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 4813

witam was!

JA jeestem akurat nowy i narazie przyswajam wszstkie mozliwe informacje i wskazowki włąsniue przed chiwla prbowalm sie zrelaksowac i wejsc w stan wibracji ale co nie wypilio fakt jest pozno ale to moja godzina ja zawsze chodze po 2 spac i ciezko mi sie odzwyczaic (czo to moze miec jakis negatywny wplyw na wchodzenie w trans)
Otuz jakos pol godziny temu zaczolem sie releksowac do pomocy uzylem BRAINWAVE GENERATOR3.1
z presetem BUILTIN: Relaxation 1 (general) byl on ustawiony jak wlaczylem program i tu moje pierwsze pytanie
jak ustawic glosnosc, ja ustawilem troche glosniej bo nie sluchalem na sluchawkach tylko na wiezy ( w dodatku jedna kolumna :) ) i tu tez moje pytanie czy lepiej na slochwakacha( da mnie takie duze dzwiekoszcselne sa niewyugodne) czy lepiej na otwartej przesterzi??
tym sposobem probowalem wejsc w trans najpierw musialem walczyc z myslami (swiatla niegasilem tylko przyciemnilem)
korzystalem ze sposobo "lina" co mi jednak chyba nie odpowiada! WSZYSTKO TRWALO jakies 14 min (nie za krotko jak na pierwsze w zyciu wchodzenie w trans) lezalem i czulem czasami leciutkie wibracje piety albo rąk (sam sie zdziwlem ze to dziala) ale potem cos wyszlo pozamoja kontrole o linie juz nie pamietalem ale czulem cieply i ogarniajaca mnie ciemnosc (jakas czarna dziura na mnie spadla:P ) potem czulem ze wszystko sie kreci staralem sie jeszcze myslec o linie ale postanowailem calkowiecie oddac sie temu co sie dzieje!! krecilo sie wszystko jak oszalale jak na karuzeli we wszystko strony juz nie wiem ale chyba zaczynaly sie wibracja chcialem dalej ale jednak otwrzylem oczy (balam sie gdzie jestem)
nie wiem teraz jak to pisze mysle sobie ze moglem to przeczytamac ale wtedy chyba sie przestraszylem i otworzylem oczy

i tym sposobem ugrzązłem na tym etapie i nie wiem co dalej... Ppowiedzicie co musze poprawic ech nie chce juz wiecej czytac w necie bo tylko mam metlik w glowie chcialbym raczej z kim nawiazac kontakt na forum albo na gg

ale sie rozpisalem heh
z góry dzieki za wszelka pomoc
dawid
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
podróżujący
post 16.07.2008 - 08:15
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy