oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nowy Nowy Nowy, proszę o wyjaśnienie mi tego:)
Atak
post 26.04.2007 - 15:25
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

1) które porady są najlepsze przy czym zakładam że czytałem tylko:
Porady Roberta
Monroe
i nie wiem co znajduje się w innych.

2) mój kolego Szymon (rasta) osiągną oobe po narkotykach, (specjalne do tego celu), mówi że to niezły trening że jak ktoś nie może załapać o co chodzi to po tym będzie z górki,
więc me pytanie brzmi czy to jest możliwe???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Bartas
post 27.04.2007 - 22:11
Post #2

Znajomy Rodziny

"Rasta nie napisałem bez powodu oni nie biorą hery tylko jarają zielsko a tym się nie uzależnisz!!!"

Przepraszam za wyrażenie ale co ty kur... pier***...
Chyba sam nie wiesz ci mówisz... Mam kumpla któremu zielsko wypaliło tak jebutną dziurę w głowie, że już z nim normalnie nie pogadasz... Mimo tego on twierdzi, że zioło jest spoko, nie uzależnia, dobra trawka dobra... Ale zmiany widać z zewnątrz... Jak przechodzisz koło takiego to nawet jak nie jest na haju to widać, że pali i to ostro... Narkotyki jakiekolwiek są tylko i wyłącznie przytępiaczem umysłu, zdrowego i logicznego postrzegania świata i zjawisk nim rządzących. Jakbyś zobaczył tego mojego "kumpla" to byś zmienił podejście... Nie mówię, że palenie to zaraz fe i w ogóle... Sam zapaliłem kilka razy, ale ze wszystkim trzeba mieć umiar, a nie "to nie uzależnia to spalmy kilo... I jutro też, będzie fajnie" Z resztą wg. mnie ktokolwiek uważa, że Marihuana nie uzależnia ten jest strasznie naiwny... Nawet komputer uzależnia, czekolada, sex... Wszystko w nadmiarze uzależnia... Z resztą Marihuanę najczęściej pali się zmieszaną z tytoniem lub haszyszem a tytoń przecież uzależnia prawda? ;)

NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ GŁUPIEMU GADANIU ŻE "TO" NIE UZALEŻNIA!! TO SĄ TOTALNE BREDNIE!!

Dziękuję.

//Edit:
PS. Moje OOBE nie ma być halucynacją i jakimiś psychodelicznymi jazdami na banie... Wystarczy, że ten świat jest już dość popaprany... Wy róbcie co chcecie...
Pozdrawiam
//

+Quote Post
Atak
post 28.04.2007 - 07:11
Post #3

Gość Rodziny
*

Notatnik

CYTAT(Bartas @ 27.04.2007 - 17:11) *
"Rasta nie napisałem bez powodu oni nie biorą hery tylko jarają zielsko a tym się nie uzależnisz!!!"

Przepraszam za wyrażenie ale co ty kur... pier***...
Chyba sam nie wiesz ci mówisz... Mam kumpla któremu zielsko wypaliło tak jebutną dziurę w głowie, że już z nim normalnie nie pogadasz... Mimo tego on twierdzi, że zioło jest spoko, nie uzależnia, dobra trawka dobra... Ale zmiany widać z zewnątrz... Jak przechodzisz koło takiego to nawet jak nie jest na haju to widać, że pali i to ostro... Narkotyki jakiekolwiek są tylko i wyłącznie przytępiaczem umysłu, zdrowego i logicznego postrzegania świata i zjawisk nim rządzących. Jakbyś zobaczył tego mojego "kumpla" to byś zmienił podejście... Nie mówię, że palenie to zaraz fe i w ogóle... Sam zapaliłem kilka razy, ale ze wszystkim trzeba mieć umiar, a nie "to nie uzależnia to spalmy kilo... I jutro też, będzie fajnie" Z resztą wg. mnie ktokolwiek uważa, że Marihuana nie uzależnia ten jest strasznie naiwny... Nawet komputer uzależnia, czekolada, sex... Wszystko w nadmiarze uzależnia... Z resztą Marihuanę najczęściej pali się zmieszaną z tytoniem lub haszyszem a tytoń przecież uzależnia prawda? ;)

NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ GŁUPIEMU GADANIU ŻE "TO" NIE UZALEŻNIA!! TO SĄ TOTALNE BREDNIE!!

Dziękuję.

//Edit:
PS. Moje OOBE nie ma być halucynacją i jakimiś psychodelicznymi jazdami na banie... Wystarczy, że ten świat jest już dość popaprany... Wy róbcie co chcecie...
Pozdrawiam
//

wiesz co ja znam ogromną ilość osób co palą, i co ci co tylko palili są w pełni normalni, a ci co oprócz zioła brali jakieś dropsy i inne rzeczy to wraki, wszyscy mówią że się uzależnili biorąc zioło, to oni sami z własnej woli brali coraz to inne by spróbować jak jest jak wezmę coś innego. A wszyscy gadają że to od zioła, i to gów** prawda bo od zioła zaczą każdy ale nie każdy na nim skończył...spytaj kolesia co brał oprócz tego.....

ach, a jeśli chodzi o jaranie na kilogramy, to taki umiar musi mieć każdy, nawet słodycze w większej ilości szkodzą....

nie będę spierał się z tobą o działanie narkotyków szanuje cię, to twoje zdanie, może dzięki niemu nigdy nic nie wyjarasz...bądź szczęśliwy;](i z nikim nie będę się spierał więc nie ślijcie narkotykowych sugestii)

wolał bym raczej byście mi odpowiedzieli jak działa specjalna muzyka na np. hip trop......

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park