Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czy To Było Wejscie W Obe
karol...1
post 03.08.2008 - 14:47
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4955

Ostatnio zaczolem sie interesowac oobe. Popchnol mnie do tego pewien filmik nten temat. Czytając po forach dowiedzialem sie przy okazji o swiadomym snieniu z którym nigdy niemialem problemu. Nawed neiwiedzialem ze na to są specjalne techniki. I na tym filmie bylo jak osiągnąc stan oobe. Wiec w nocy patrzylem na diode od tv przez jakies 40 min po jakims czasie skaplem sie ze przez 10 min niemrogalem oczami niewiem jak to mozliwe ale mniejsa z tym. I patrząc na to w koncu ilez mozna usnolem. Mialem swiadomy sen i sie po jakims czasie obudzilem bylo gdzies to ok godziny. I zaczolem patrzec zó na ta diode i zamknolem oczy i odrazu jak je zamknolem zaczolem widziec tak zajeb..biale razące mnie swiatlo i czulem sie jak by mnie prąd kopal i sie t poswizowalem ze zaczoelm ruszac palcem i otwierac oczy bo podobno tak sie z tego wychodzi. I czy to bylo wchodzenie w stan Oobe czy niee. ???????? Albo 2 rzecz w dzien lezalem na łózku i patrzylem na kwatka na zaslonie obraz tez ok po jakiejs poł godz zaczol jakby iskrzyc i falowac a na okolo kwiatka zaczelo sie wszytko sciemniac i tylko on i zaslona w odleglosci pol metra byla jasna a reszta sie sciemniala i czy to tez moglo byc wchodzenie w oobe??? Sory za litanie ale wole wszytko uscislic i niemiec wątpliwosci czy to to:)

Proszę o stosowanie znaków diakrytycznych i zaznajomienie się z podstawami ortografii /6umerang
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic