oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problemy Z Wyjściem, j.w
Umrzesz
post 29.04.2007 - 17:19
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Witam!
Na początku może opiszę o co chodzi... od dobrego miesiąca lub dłużej staram się wyjść z ciała. Co kilka nocy metoda 4+1, różne wizualizacje itepe. O co chodzi? Dochodzę do stanu w którym odbieram moje ciało jako klocek betonu, jakby ktoś położył płytkę, nie to, że jestem wbity w łóżko jak przy dobrym transie tylko jestem już po tym, a mianowicie jest tak:
Kładę się, wyciszam, myślę o jednej rzeczy (wczoraj myślałem o pewnej kobiecie;D) odczuwam przybicie do łoża, potem lekkość lewitacji, a na końcu właśnie to uczucie betonowego ciała. Czy to paraliż? To uczucie po chwili mija i wracam do poprzedniego stanu, nie wiem dlaczego... Nauczyłem się nie jarać tym, że mi wychodzi coś tylko obserwować, postępuję tak jak to karzą Ci co dla nich to pestka. Poradźcie mi coś, bo troszkę tak mi to podcina nogi skoro w głęboki trans się wprowadzam bez zastrzeżeń, potrafię go utrzymać przez długi okres czasu, myślę o tym co chcę zrobić, myślę codziennie i taka klapa...
Mam nadzieję, że dobrze poradzicie. Pozdrawiam.
P.S
Stan betonowego ciała jestem w stanie wywołać góra 3 razy, a potem jestem już zbyt zmęczony tą walką...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Umrzesz
post 30.04.2007 - 08:08
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Lekki relaks bankowo to nie jest, bo wtedy nie masz takich wizjii przed oczami...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park