Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sen Który Chyba Sie Spelnil...
karol...1
post 06.08.2008 - 21:13
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4955

Siema. 5 razy w zyciu mialem wrazenie ze mój sen jak by sie spelnia. Jako dziecko zrobilismy z kumplami szalas a ze byl kolo drogi a chodzila tamtedy nasza nauczycielka to strzeallismy do nie z luku:P nikt nietrafil;p no ale przejde do sedna. W pewnym momencie gdy sie rozstawilismy kolo drzew zobaczylem scene czyli mialem Deja vu.. i wiedzialem ze juz kiedys to gdzies tą sytulacje widzialem i wydawalo mi sie ze kiedys mi sie cos takiego snila. 2 sytulacja to siedzielisy kiedys u babci tez to bylo z 10 lat tamu i w pewnym momencie poczulem to samo uczucie ze tez tą sytulacje gdzies widzialem a zaraz podojechal samochód z drógiej strony domu, i babcia spytala kto to ?odrazu odpowiedzialem ze Tata a gdy wyjezdzalismy z domu z mamą tata niechail jecha. Oczywiscie jak przyszedl wszyscy zaskoczeni. Przyjechal z sasiadem. Mial ktos cos takiego kiedsy?? Czy czesto macie deja vu?? A innych sytulacji neipamietam dokladnei wiec niebede opowiadal bo to bylo dosyc dawno ale wiem ze byly. Teraz juz mi sie to niezdaza. Bylo to w okresie od 8 do 13 lat. I jedno 4 lata temu to bylo ostatnie. Sory za litanie.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
karol...1
post 08.08.2008 - 16:47
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4955

No jesli tak by bylo. To Specjalnie mozna tez by bylo sie przeniesc:) Chyba ze juz ktos z was tego dokonal. POzniej jak bede mial czas to poszukam cos o "deja reve" w koncu gogle prawie wszystko wiedzą:P
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic