oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Bardzo Dziwne Doznanie Z Oobe, problemy z kontaktem
Dok
post 11.08.2008 - 17:55
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Kiedy kłade się do łóżka przed snem prawie zawsze prubuje się przespacerować po plenerach naszej wsi często nie dochodze do punktu wyznaczonego poniewarz zasypiam . Ale czasem się to udaje . Zdarzyło mi się pare razy dojść do śpiącej osoby w jakimś innym domu moge koło niej stać chodzić lecz gdy prubuje dotknąć swoją swiadomo jej śpiącego umysłu wszystko znika jest to bardzo trudne i są po tym komplikacje.
wydaje mi się że się budez cały sparaliżowany niemoge się poruszyć niemoge wołać pomocy bo usta mam takie jagby mi je ktoś klejem sklejił słysze tylko dzwięki z zamkniętych ust raczej nawet takie mruczenie po chwili wszystko znika i dopiero wtedy się budze cały mokry jak po jakimś koszmarze. może ktoś ma takie dziwne doświadczeni ?? zapraszam z góry przepraszam za błędy dys... cośtam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Dok
post 12.08.2008 - 14:32
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Chciałbym jeszcze dodać że wywala mnie tylko przy prubie dotkinięcia innego umysłu
i to prawie zawsze efektem takiej pruby jest Senny Paraliż.
W karzdym innym przypadku radze sobie swietnie i niemam takich skutków ubocznych!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park