|
|
11.08.2008 - 17:55
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kiedy kłade się do łóżka przed snem prawie zawsze prubuje się przespacerować po plenerach naszej wsi często nie dochodze do punktu wyznaczonego poniewarz zasypiam . Ale czasem się to udaje . Zdarzyło mi się pare razy dojść do śpiącej osoby w jakimś innym domu moge koło niej stać chodzić lecz gdy prubuje dotknąć swoją swiadomo jej śpiącego umysłu wszystko znika jest to bardzo trudne i są po tym komplikacje.
wydaje mi się że się budez cały sparaliżowany niemoge się poruszyć niemoge wołać pomocy bo usta mam takie jagby mi je ktoś klejem sklejił słysze tylko dzwięki z zamkniętych ust raczej nawet takie mruczenie po chwili wszystko znika i dopiero wtedy się budze cały mokry jak po jakimś koszmarze. może ktoś ma takie dziwne doświadczeni ?? zapraszam z góry przepraszam za błędy dys... cośtam |
|
|
|
![]() |
12.08.2008 - 14:32
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Chciałbym jeszcze dodać że wywala mnie tylko przy prubie dotkinięcia innego umysłu
i to prawie zawsze efektem takiej pruby jest Senny Paraliż. W karzdym innym przypadku radze sobie swietnie i niemam takich skutków ubocznych! |
|
|
|
Dok Bardzo Dziwne Doznanie Z Oobe 11.08.2008 - 17:55
Silverka jestes w paralizu przysennym i slyszysz hipnagogi.... 11.08.2008 - 19:32
Dok czy można latać w oobe jeśli tak to dlaczego ja... 11.08.2008 - 19:44
6umerang Wszystko jest kwestią wprawy i czasu. 11.08.2008 - 23:26
twistoid W kiepskim dopstrojeniu ciężko uzyskasz prawidł... 12.08.2008 - 02:47
Silverka bo ciezko jest sie dostac do osob fizycznych zaezy... 12.08.2008 - 16:23![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |