|
Trzeba zacząć od tego że jestem ateistą nie wierzę w żadnego boga żadnego ducha ogólnie nie wierzę w nic ... Moja niewiara jednak została zachwiana snem , snem tak okrutnym pesymistycznym że wstałem z krzykiem i zacząłem od razu mieć zawroty głowy ... Śniło mi się umieranie umieranie wg moich poglądów jak zamykasz oczy widzisz swiatełko oddalające się i ... Nic nic już nie widzisz nic już nie czujesz już nie oddychasz już nie myslisz . Jednym słowem pustka . Zacząłem więc obsesyjnie szukać jakichkolwiek dróg do poznania śmierci od różnych stron... I tak trafiłem do tej strony. Przeczytałem nieufnie czym jest OOBE i zapaliła się we mnie pasja. Pasja powstała by dostać odpowiedz na 3 pytania : Czy mogę opętać inne ciało ? Czy dzięki OOBE będę mógł dostać informację o której istnieniu nie zdaję sobie sprawy ? Czy będę w stanie zobaczyć mojego dziadka i oddać mu choćby na krótki cas moje ciało ? Te pytania mogą zadziwić ... Szczególnie potrzebuję odpowiedzi na pytanie ,, Czy mogę zamienić się z kimś ciałem ? "
|