Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Bezsenność
Noobek
post 02.05.2007 - 15:43
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 454

Dzis w nocy postanowiłem sobie, że będę miał oobe. Powiedziałem jeszcze sobie, że nie będę próbował go mieć, tylko zwyczajnie połozę się i wstanę ciałem astralnym. Ot tak porostu, bez zabawy w wibracje i tego typu rzeczy.
No więc się położyłem. Bardzo szybko ogarnęło mnie dziwne uczucie. Nie wiedziałem w jakiej pozycji lezę, jakbym się obracał, przez moment nawet w ogóle zapomniałem kim jestem. Wtedy powiedziałem sobie: no to czas wstawać. Czułem jakbym się zatapiał we własnym ciele, a po chwili przed oczyma błysnął mi dziwny obraz. Czarna postać na jasnym, niebieskim tle. Jakby błyskawica rozświetliła niebo na chwilę. Obraz wydał mi sie bardzo rzeczywisty, natychmiast otworzyłem oczy. Nie mogłem uspokoić serca i oddechu. Właściwie ja nie czułem strachu. Ja, jako świadomość, bo moje ciało zachowywało się jakby najgorszy koszmar stał się rzeczywistością.
Dziwnie to trochę brzmi (bo zapewniam, podstawówkę skończyłem dawno temu), ale potem bałem się zasnąć. Przez cały czas (nawet mając otwarte oczy) czułem lekkie wibracje, a kiedy zamykały mi się oczy natychmiast wyczuwałem coś złego i otwierałem je na nowo. Przez cały czas ponadto zdawało mi się, że słyszę dziwne odgłosy. Winą za większość z nich chyba mogę obarczyć kota, ale wtedy o tym tak nie myślałem. Zasnąłem dopiero, jak na zewnątrz zrobiło się już jasno.
Komuś coś takiego się już przytrafiło? Co to było i czemu bało się tylko moje ciało, a nie ja osobiście?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
paciorek
post 02.05.2007 - 23:17
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 229

Noobek myślę, że za cały twój strach odpowiedzialna jest twoja podświadomość, a dokładniej bariery, które się w niej znajdują. Musisz się pozbyć strachu przed opuszczeniem ciała!
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic