Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jestem Nowy Na Forum
azazel
post 15.08.2008 - 11:43
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 5060

Jestem nowy na forum i mam parę pytań
1. czy postacie które sie widzi przy osiągnięciu oobe są prawdziwe czy są tylko wytworem wyobraźni.
2. czy obbe to tak zwana podróż astralna.
3. czy poprzez obbe mogę zobaczyć co w danej chwili robi jakaś osoba czy to jest tylko wyobraźnia.
4. czy osoby cierpiące na choroby psychiczne (jestem zdrowy umysłowo) mogą osiągnąć oobe jeśli tak to jest im trudniej czy łatwiej je osiągnąć.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
azazel
post 17.08.2008 - 20:58
Post #2

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 5060

Dziękuję za udzielenie odpowiedzi na moje pytanie. Coraz więcej czytam o oobe i ld zaczęło wzbudzać to coraz większą moją ciekawość jednak pewnie i tak mi to nie wyjdzie niestety mam problemy z koncentracją.
Profile CardPM
+Quote Post
akaShodan
post 17.08.2008 - 21:37
Post #3

Przechodzień

Nr użytkownika: 5055

CYTAT(azazel @ 17.08.2008 - 21:58) *
Dziękuję za udzielenie odpowiedzi na moje pytanie. Coraz więcej czytam o oobe i ld zaczęło wzbudzać to coraz większą moją ciekawość jednak pewnie i tak mi to nie wyjdzie niestety mam problemy z koncentracją.

na twoje problemy z koncentracją polecam książkę samokontrola umysłu - Jose Silva, o ile temat cię zaintryguje, pomoże ci stopniowo wdrażać się w temat koncentracji, stanu alfa i wizualizacji co w dalszym twoim rozwoju będzie miało bardzo pozytywny oddźwięk... niech moc będzie z tobą ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic