oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Coś Nie Tak Z Moim Ld
Luksan
post 19.08.2008 - 01:36
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Witam wszystkich, coś dawno mnie tutaj nie było, a więc przedstawię szybko mój problem.
Normalnie LD miałem co tydzień, czasem co dwa.
Teraz zdarza się coraz rzadziej i jest jakieś "felerne".
Rok temu wszystko było ok, jakieś pół roku temu LD zaczęło się psuć, coraz bardziej i bardzie.
No dobra, teraz sedno problemu.

Zasypiam jak zwykle moim stylem czyli leże 2-3 godziny w łóżku z przeróżnymi hipnagogami wizualnymi (nic nie słyszę, nawet jak coś naprawdę hałasuje to nie słyszę.)
Ok, już śpię.
Śni mi się, dajmy na przykład to co około 4 dni temu.
Jestem nad jeziorem, idę w stronę domku gdzie miałem się z kimś spotkać, zauważam bloki mieszkalne i baraki za jeziorem, W tym momencie zwykle miałem dosyć porządne LD bo orientowałem się że coś jest nie tak.
Teraz orientuję się, myślę, śnie i mogę robić co chce.
I wtedy zaczynam czuć moje ciało, oczy same mi się otwierają, a w LD zaczynam się strasznie śpieszyć żeby skończyć coś ważnego.
I teraz najciekawsza część, otwieram moje pseudo fizyczne oczy, które były tylko złudzeniem przerywającym LD, zwykle po otwarciu oczy "przebudzam się" nieświadomy w tym samym śnie przed zorientowaniem się, że to sen :)
Raz zdarzyło mi się to trzy razy w ciągu nocy, trzy razy zorientowałem się że to sen, i trzy razy coś wymusiło u mnie "reset" tego co działo się parę minut wcześniej (z mojego punktu widzenia parę minut :) ) i powrót do snu już bez świadomości śnienia.

Co ciekawe raz miałem to LD, poczułem ciało ale zostawiłem zamknięte oczy i prawie miałbym OOBE, ale zaczął mi jak zwykle zanikać oddech i się wybudziłem.

OOBE miałem dwa razy już spontaniczne, kilkusenkundowe ale zawsze chyba OOBE.

Sorry za długi i zagmatwany tekst ale jakoś tak wyszło, starałem się też usunąć błędy ale mogło coś zostać :)

pozdro
Łukasz
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park