|
|
21.08.2008 - 16:47
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam, mam pytanie czy
osoby niepełnoletnie też mogą spróbować oobe? Jak wraca się do swojego ciała? Istnieje możliwość spotkania się podczas oobe z osobami zmarłymi? |
|
|
|
![]() |
21.08.2008 - 21:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja bym nie radził! Dla dorosłego a może to być wstrząsające przeżycie połączone ze strachem, trzeba opanować wibracje, nie wiesz co cię spotka po drodze. A zmarłych, moim zdanie można spotkać, ale tylko w pierwszej fazie po śmierci (do kilku dni), gdy energia (w chrześciaństwie dusz, albo dech życia, jak kto woli), przechodzi w wyższy wymiar. Próbując OOBE, dotykamy zaledwie pierwszego z wyższych wymiarów (jest ich ponoć 5?), więc siłą rzeczy, energia opuszczająca ciało zmarłego musi się tam przejściowo znależć, zanim przedostanie się na wyższy poziom, dla nas już nieosiągalny.
|
|
|
|
monisskaa Bezpieczeństwo I Wiek 21.08.2008 - 16:47
Silverka 1. tak, wiek nie ma znaczenia, ja zaczelam cwiczyc... 21.08.2008 - 17:15
Silverka plywak nie strasz dziewczyny an naj[irew przeczyta... 22.08.2008 - 04:38![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |