Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oobe Wizja Czy Wyobraźnia?
pioter89
post 23.08.2008 - 13:07
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4306

Witam nie znalazłem podobnego tematu na forum wiec piszę..
Dziś rano nie chciało mi sie wstawać mam wakacje wiec czasem mam ochotę pospać do 12-13
Z oobe walczę od pól roku i przyczyna moich niepowodzeń jest strach, zawsze jak już wychodzę to błagam żeby mnie cofnęło, 2 razy udało mi sie osiągnąć oobe przechodząc z LD przynajmniej wydaje mi sie ze było to oobe..
Ale to nie istotne dziś z rana sie obudziłem i zamknąłem oczy bo jak pisałem lubię pospać dłużej...
Po zamknięciu oczu zauważyłem tak jakby kontur szafki w moim pokoju i starałem sie ten obraz wyostrzyć...
Nagle zaczęły wyostrzać sie kontury całego mojego pokoju tak jakbym zaczynał widzieć mając zamknięte oczy,był dzień a obraz był tak jakby w nocy, z tym ze w nocy nie widać tak dobrze konturów, dominowały kolory czerni i odcieni szarości, towarzyszyły temu dziwne dźwięki i brak czucia ciała fizycznego tak jak przy wychodzeniu,
ale nie to mnie martwi...Po moim pokoju ganiały rożne światła trochę jasnych ale mnóstwo ciemnych, ogólnie chyba w życiu sie bardziej nie bałem i błagałem ze "chce wrocic" to było straszne no i zaraz mnie cofnęło i otworzyłem oczy, miałem wrażenie tak jakbym umierał, nie potrafię tego wytłumaczyć.
Co to było, oobe czy może jakaś wizja czy jeszcze coś innego?A może to ma jakiś związek z tzw. 3 okiem?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tom
post 23.08.2008 - 21:21
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

A musisz wszystko nazywać?:p widziałeś mając zamknięte oczy, no czyli jak w oobe, takie postrzeganie pozazmysłowe, a światełka- może jakies energie. A że czułeś jakbyś umierał... no cóż, obstawiam że oobe jest zbliżone do doświadczenia śmierci. A 3oko to jak kto uważa. Mozna prZypisać a można i nie;p oobe, wizja... jeju... chłopie "gdy sie masturbujesz. gdzie jesteś?"
pax
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic