Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przepowiednia
set.h
post 24.08.2008 - 11:24
Post #1

instytutnoble.pl
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1224

Wyszedłem z ciała i stanąłem przed łóżkiem. Poczułem ze faza mi umyka i zacząłem wyrażać afirmację do bogów o pokierowanie wyjściem. Spróbowałem się skierować do lotu w niebo i nagle jakby pod nogami zapadła mi się ziemia. Runąłem w dół spadając coraz szybciej i szybciej. Prędkość narastała a ja spadałem plecami do dołu. Najpierw pędziłem jakimś jakby oświetlonym tunelem a potem wpadłem w jakieś szaro czarne otoczenie. Nagle poczułem olbrzymi skwar i pomyślałem że przelatuje przez jadro ziemi. Biło z niego super jasne białe oślepiające światło. Zacząłem przyśpieszać i po chwili poczułem że wylatuję z ziemi i pędzę przez przestrzeń. Zobaczyłem połyskujące świetliste punkty podobne to podróży w górę tylko rozmazywały się jak w locie z gwiezdnych wojen w krótkie kreski. Pęd był coraz szybszy i poczułem jakbym oddalał się coraz dalej poza granice wszechświata. Nagle wszystko znikło i znalazłem się w jakiejś sali, jakby sterowni. Na ścianie przede mną były zawieszone olbrzymie ekrany na których zobaczyłem rozgrywającą się militarną akcję. Ślady wojsk znaczyły strzałki w różnych kolorach. Mapa była mapą polityczną z zabarwionymi kreskami granicami państw. Nie było nazw dopiero po wyjściu sprawdziłem dla pewności. Akcja zaczęła się rozgrywać od pojawienia się kilku strzałek które kierowały się od Rosji do granicy Łotwy i Estonii. Poczym nastąpiła szybka wymiana strzałek czyli ruchów armii z krajów nadbałtyckich i kolejne z Rosji. Zdawałem sobie sprawę że to rozwijający się konflikt. Nagle z okolic wschodnich granic polski zaczęła kształtować się gruba strzałka która skierowała się w rejon konfliktu. Pojawiło się jakby zrozumienie że to międzynarodowa interwencja sił pokojowych i NATO. Gdy strzałki dotarł do granicy Łotwy i Estonii nastąpił mały rozbłysk i wszystko znikło. W międzyczasie pojawiły się kolorowe strzałki na granicy Rosji i Kazachstanu albo Chin. Znów zobaczyłem postępujące strzałki z obu państw i błyski w rejonach ich spotkań. Po chwili wszystko ucichło i zastanawiam się kiedy to się stanie. Jakby odpowiedz na to pytanie ekran sczerniał i tekstowo w prawym górnym rogu wyświetliły się cyfry 10.08. Zacząłem zastanawiać się co to znaczy. Pomyślałem że sierpień już był wiec pewnie to może chodzić o 8 październik. Zastanawiam się jednak którego roku. Zaczęły pojawiać się pojedynczo pisane cyfry 1996. Pomyślałem że to nie ma sensu i to chyba nie rok. Po chwili wszystko zmętniało i wróciłem do ciała.
Po powrocie zacząłem zastanawiać się co właściwie znaczyły te cyfry. Jest kilka możliwości.
10 sierpień, 8 październik niewiadomo jakiego roku albo październik 2008. Co to późniejszych cyfr 1996 nie mam koncepcji co to może znaczyć.
W sumie dziwne to wyjście bo zupełnie nie wiem skąd mi się to wzięło a do tego prawdopodobieństwo takiego konfliktu jakoś nie wydaje mi się żeby było wysokie. Gdyby to był sen a nie OBE to jeszcze bym zrozumiał ale w OBE coś takiego mi się pierwszy raz zdażyło. :/
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic