Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przepowiednia
set.h
post 24.08.2008 - 11:24
Post #1

instytutnoble.pl
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1224

Wyszedłem z ciała i stanąłem przed łóżkiem. Poczułem ze faza mi umyka i zacząłem wyrażać afirmację do bogów o pokierowanie wyjściem. Spróbowałem się skierować do lotu w niebo i nagle jakby pod nogami zapadła mi się ziemia. Runąłem w dół spadając coraz szybciej i szybciej. Prędkość narastała a ja spadałem plecami do dołu. Najpierw pędziłem jakimś jakby oświetlonym tunelem a potem wpadłem w jakieś szaro czarne otoczenie. Nagle poczułem olbrzymi skwar i pomyślałem że przelatuje przez jadro ziemi. Biło z niego super jasne białe oślepiające światło. Zacząłem przyśpieszać i po chwili poczułem że wylatuję z ziemi i pędzę przez przestrzeń. Zobaczyłem połyskujące świetliste punkty podobne to podróży w górę tylko rozmazywały się jak w locie z gwiezdnych wojen w krótkie kreski. Pęd był coraz szybszy i poczułem jakbym oddalał się coraz dalej poza granice wszechświata. Nagle wszystko znikło i znalazłem się w jakiejś sali, jakby sterowni. Na ścianie przede mną były zawieszone olbrzymie ekrany na których zobaczyłem rozgrywającą się militarną akcję. Ślady wojsk znaczyły strzałki w różnych kolorach. Mapa była mapą polityczną z zabarwionymi kreskami granicami państw. Nie było nazw dopiero po wyjściu sprawdziłem dla pewności. Akcja zaczęła się rozgrywać od pojawienia się kilku strzałek które kierowały się od Rosji do granicy Łotwy i Estonii. Poczym nastąpiła szybka wymiana strzałek czyli ruchów armii z krajów nadbałtyckich i kolejne z Rosji. Zdawałem sobie sprawę że to rozwijający się konflikt. Nagle z okolic wschodnich granic polski zaczęła kształtować się gruba strzałka która skierowała się w rejon konfliktu. Pojawiło się jakby zrozumienie że to międzynarodowa interwencja sił pokojowych i NATO. Gdy strzałki dotarł do granicy Łotwy i Estonii nastąpił mały rozbłysk i wszystko znikło. W międzyczasie pojawiły się kolorowe strzałki na granicy Rosji i Kazachstanu albo Chin. Znów zobaczyłem postępujące strzałki z obu państw i błyski w rejonach ich spotkań. Po chwili wszystko ucichło i zastanawiam się kiedy to się stanie. Jakby odpowiedz na to pytanie ekran sczerniał i tekstowo w prawym górnym rogu wyświetliły się cyfry 10.08. Zacząłem zastanawiać się co to znaczy. Pomyślałem że sierpień już był wiec pewnie to może chodzić o 8 październik. Zastanawiam się jednak którego roku. Zaczęły pojawiać się pojedynczo pisane cyfry 1996. Pomyślałem że to nie ma sensu i to chyba nie rok. Po chwili wszystko zmętniało i wróciłem do ciała.
Po powrocie zacząłem zastanawiać się co właściwie znaczyły te cyfry. Jest kilka możliwości.
10 sierpień, 8 październik niewiadomo jakiego roku albo październik 2008. Co to późniejszych cyfr 1996 nie mam koncepcji co to może znaczyć.
W sumie dziwne to wyjście bo zupełnie nie wiem skąd mi się to wzięło a do tego prawdopodobieństwo takiego konfliktu jakoś nie wydaje mi się żeby było wysokie. Gdyby to był sen a nie OBE to jeszcze bym zrozumiał ale w OBE coś takiego mi się pierwszy raz zdażyło. :/
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zuben
post 25.08.2008 - 07:56
Post #2

Guests

Co do odpowiedzie. To skąd macie pewność że są prawdiwe? Wiele osób mówi że dostaje odpowiedzi na wszystkei swoje pytania ale jaką mają gwarancije że to prawda? Może ktoś dostał zwas odpowiedź na pytanie co by sie w fizycznym świecie potwierdziło :) bardzo ciekawe

Żeby niepisać nowego tematu to tu napsize:
Dziś nadranem miałęm drgawki i paraliż i tu mam pytanie.
Ile trwa wychodzenei z ciała, ile trzeba czekać z tymi drgawkami? Gdy miałem drgawki to było dziwne uczucie opisze je: Podczas gdy dostałem paraliżu poczułem się jak pocisk! Wystrzeliłem do góry z niewoiarygodna prędkością!! Leciałem tak mocno, tak szybko az w uszach słyszałem jakiś metaliczny dźwięk. Leciałęm , leciałem i jak bym w turbulencije wpadł. Co jaiś czas drgawki ustawały ale czułęm że leciałem. Nagle poczułęm że w coś wpadłem i znou mocne turbuly i jeszcze szybsza prętkość. Takich powtórzeń było miewiwięcej 3-4 bo gdy starałem sie wyjść z ciaął SIŁĄ to niechcąco sie wybudziłęm w wszystko na marne :P Ciekawe: Podczas tego szybkiego lotu otworzyłem oczy, co zobaczyłem? Pokój który wariuie, cały braz się kręcił. To znaczy że nigdze ieleciałem. Więc kiedy wydostane sie z ciała?
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic