|
Co do odpowiedzie. To skąd macie pewność że są prawdiwe? Wiele osób mówi że dostaje odpowiedzi na wszystkei swoje pytania ale jaką mają gwarancije że to prawda? Może ktoś dostał zwas odpowiedź na pytanie co by sie w fizycznym świecie potwierdziło :) bardzo ciekawe
Żeby niepisać nowego tematu to tu napsize: Dziś nadranem miałęm drgawki i paraliż i tu mam pytanie. Ile trwa wychodzenei z ciała, ile trzeba czekać z tymi drgawkami? Gdy miałem drgawki to było dziwne uczucie opisze je: Podczas gdy dostałem paraliżu poczułem się jak pocisk! Wystrzeliłem do góry z niewoiarygodna prędkością!! Leciałem tak mocno, tak szybko az w uszach słyszałem jakiś metaliczny dźwięk. Leciałęm , leciałem i jak bym w turbulencije wpadł. Co jaiś czas drgawki ustawały ale czułęm że leciałem. Nagle poczułęm że w coś wpadłem i znou mocne turbuly i jeszcze szybsza prętkość. Takich powtórzeń było miewiwięcej 3-4 bo gdy starałem sie wyjść z ciaął SIŁĄ to niechcąco sie wybudziłęm w wszystko na marne :P Ciekawe: Podczas tego szybkiego lotu otworzyłem oczy, co zobaczyłem? Pokój który wariuie, cały braz się kręcił. To znaczy że nigdze ieleciałem. Więc kiedy wydostane sie z ciała?
|