|
|
25.08.2008 - 11:05
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam.
Ostatnio strasznie zainteresował mnie temat rozwoju duchowego. Najbardziej oczywiście świadomy sen i oobe. No ale nie bede sie rozpisywal za duzo. Przejde do konkretów. Raz w życiu bedac w podstawowce mialem świadomy sen. Jednak uważam to za specyficzny przypadek. Wyglądalo to tak: Bylem w szkole. W szatni. Byla tam tez kolezanka ktorej strasznie nie lubilem. Po raz 1szy w zyciu wiedzialem ze śnie. Więc pomyslalem sobie ze skoro to tylko sen, "spuszcze jej lomot" (damski boxer, wiem:). Wiec przewrocilem ja i zaczalem kopac. Bylo tam tez 2-3 moich kolegow. Po chwili 1 z nich zapytal "Co ty robisz?!!" Ja odpowiedzialem ze to tylko sen wiec nic sie nie stanie, moge to robic. I tu NAJWAŻNIEJSZY MOMENT- Kolega odpowiedzial mi "Nie, to nie jest sen, to sie dzieje naprawde" I w tym momencie zostalem jakby cofniety do zwyklego, nieswiadomego snu. Po chwili wyszlismy z szatni i po paru sekundach sen sie zakonczyl. Chcialbym "uslyszec" co Wy, fachowcy macie do powiedzenia na ten temat. Przede wszystkim na jakiej zasadzie dziala to "cofniecie" swiadomy sen-->zwykly sen? |
|
|
|
6umerang Poczytaj to się dowiesz hehehe ;) We śnie nawet ... 25.08.2008 - 12:22
Noobek Też fachowcem nie jestem, ale udzielę niefachowe... 26.08.2008 - 03:56
TEST Powiem szczerze że obydwie odpowiedzi, mimo iż n... 26.08.2008 - 17:23
SORROW CYTAT(TEST @ 26.08.2008 - 18:23) mim... 26.08.2008 - 19:06
Zbyszek Na naszym forum sa cialkarze, larwiarze,sataniś... 29.08.2008 - 07:14![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |