oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dziwny Strach, przy probie oobe
AdeptOOBE
post 31.08.2008 - 18:33
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Witam wszystkich jako ze jestem nowy na forum.
Oobe probowalem jakies 3 miesiace temu, zaczalem sie rozluzniac itp i wyobrazac sobie jak chodze wzdluz morza, wizualicja byla tak realistyczna jak nigdy czulem podmuch wiatru, kropelki wody na twarzy, oraz piasek po ktorym chodzilem, ale nadal wiedzialem ze to wizualizacja. Az wkoncu uslyszalem bardzo glosny placz dziecka ktorego poprostu sie strasznie przestraszylem i odrazu wstalem z lozka i tak narodzil sie moj strach. Teraz kazdego razu gdy zaczynam sie rozluzniac a wizualizacja czegos staje sie bardziej realna odrazu to przerywam przed obawa uslyszenia czegos okropnego. Do tego jako ze jestem poczatkujacy wiele zaczalem czytac o oobe i nabralem kolejnej obawy tym razem do tego ze gdy uda mi sie osiagnac oobe ujrze jakis nie przyjazny byt. Co o tym wszystkim sadzicie? Prosil bym o jakies rady jak przezwyciezyc moj strach.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SORROW
post 31.08.2008 - 21:16
Post #2

Guests

No, niestety Spartaninie jesteś w błędzie .Grozi tam wiele , naprawdę wiele różnych złych rzeczy . Nie masz sądząc z Twojej wypowiedzi zbyt dużego doświadczenia, więc raczej nie wkręcaj kolesi . Larwy astralne, strzygi , pułapki energetyczne ... Nieeee no , pojechałem .
Wszystko powyższe , to blef, ale :
Sam musi się chłopak powoli przekonać wchodząc coraz głębiej w temat .
Adepcie drogi zacznij najpierw korzystać z dobrodziejstw internetu , a w szczególności tego forum. Obadaj temat , później próbuj ile wlezie - już bez lęku .
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park