oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dziwny Strach, przy probie oobe
AdeptOOBE
post 31.08.2008 - 18:33
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Witam wszystkich jako ze jestem nowy na forum.
Oobe probowalem jakies 3 miesiace temu, zaczalem sie rozluzniac itp i wyobrazac sobie jak chodze wzdluz morza, wizualicja byla tak realistyczna jak nigdy czulem podmuch wiatru, kropelki wody na twarzy, oraz piasek po ktorym chodzilem, ale nadal wiedzialem ze to wizualizacja. Az wkoncu uslyszalem bardzo glosny placz dziecka ktorego poprostu sie strasznie przestraszylem i odrazu wstalem z lozka i tak narodzil sie moj strach. Teraz kazdego razu gdy zaczynam sie rozluzniac a wizualizacja czegos staje sie bardziej realna odrazu to przerywam przed obawa uslyszenia czegos okropnego. Do tego jako ze jestem poczatkujacy wiele zaczalem czytac o oobe i nabralem kolejnej obawy tym razem do tego ze gdy uda mi sie osiagnac oobe ujrze jakis nie przyjazny byt. Co o tym wszystkim sadzicie? Prosil bym o jakies rady jak przezwyciezyc moj strach.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SORROW
post 01.09.2008 - 04:45
Post #2

Guests

No, LD to dużo płytsza faza, a i większość uważa, że wszystko odbywa się w wyobraźni zwanej dalej "OSPUO" . Czyli : teoretycznie brak zagrożeń .

+Quote Post
Zbyszek
post 01.09.2008 - 06:28
Post #3

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Ogladalem ostatnio film o wampirach. Calkiem dobry byl . One byly starszne jak malo kiedy. Polozylem sie do spania, chcac pomedytowac a tu mi wyskoczylo wampirzyskoi zaczelo mnie gryzc za reke. Zapisane mialem w pamieci jak w polsnie sam je nieswiadomie zrobilem .Odczytalem. Wylecial ten mysloksztalt ze mnie gdy bylem na czuwaniu.Sam go sobie zrobilem niby nie myslac o tym.. Az podskoczylem ze strachu hehe,- a taki stary jestem.
Trzeba unikac gupawych filmow i wszelkiej histerii czy agresji. Zalecana jest praca w wyobrazni, i porzadkowanie pamieci ze smieci.
Pamietam jak Franki byl witany kilkanascie razy przez bandziora po wyjsciu. Atakowal go jak maniak.
Bil sie z nim na smierc i zycie, samemu krecac wczesniej na siebie bata.
Te dziwadla wyskakuja z nas zanim wyjdziemy z ciala.Dzieki temu gdy wychodzimy czeka na nas juz gotowa dekoracja- duplikat astralny rzeczywistosci.. Robimy ja jeszcze bedac w ciele. Ile to makabrycznych bajek stworzono jiuz z tego powodu.Idzie goscio w lesie , gdzie sie ktos juz wczesniej powiesil. Deba wlosy staja i co? Widzi wisielca ,wlasnie tam gdzie sie go spodziewal. he he nie wiedzial , ze to on byl tym wisielcem , stworzonym z wlasnego brzucha.
W ten sposob gubimy niby te zagubione aspekty. Solidne dziwadla moga przezyc nawet swojego tworce.
Larwy astralne zawsze wygladaja kretynsko.Maja czesto wielkie zeby jakby bylo im to do czegos potrzebne. Hm jedynie by straszyc swoich tworcow,;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park