|
Wpisujcie tu najśmieszniejsze teksty i dowcipy jakie poznaliście w czasie eksploracji tego świata ,wiec ja zacznę:
- Witam sąsiada, w nocy to poszaleliście z żoną. Mało mi żyrandol nie zleciał. - Panie sąsiedzie tak się właśnie rodzą plotki, mnie w nocy to nawet w domu nie było
Sopot. Mandaryna właśnie zakończyła śpiewanie. Publika szaleje: - Jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz! No dobra, to zaśpiewała, skończyła, a publika: "jeszcze raz!". No i tak trzeci, czwarty piąty... dziewiąty raz. W końcu już zrezygnowana mówi do publiczności: - Kochani, ale ja juz nie mam siły śpiewać.. A publiczność: - Śpiewaj aż się nauczysz!!!!!!
Idzie sobie Czerwony Kapturek przez las, aż tu zza krzaków wyskakuje Wilk. - Cześć Wilku! - krzyczy Czerwony Kapturek. - Co jest, nie boisz się? - pyta zdziwiony Wilk. - A czego mam się bać: pieniędzy nie mam, a pieprzyć się lubię...
Mówi ksiądz do księdza -O nowe buty ,zamszowe? -Nie, za swoje
Przychodzi głupek do głupka. - Mozesz pożyć mi skarpetki, bo moje się złamały? - Weż, stoją przy kaloryferze.
Na osoby które słuchają techno i które włóczą się po nocy wybijając szyby w przystankach autobusowych nie mówi się dresiarze ,tylko "Władcy Ortalionu"
Jak macie jakieś perełki(a na pewno macie) to piszcie tutaj chętnie poczytamy w czasie gdy tematy z działu "Rozwój Duchowy" się znudzą ,czego oczywiście nie życzę(:(:(:
|