Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ashapola
Colin
post 04.09.2008 - 21:20
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2627

niedawno czytałem ksiazke.. a zwie sie ona "wojownicy nocy" powerrengersi chyba jacyś tam byli xD
no i ten, doszłem do takiego momentu. że wiara katolicka to wymysł. jest ashapola. wprawdzie to tez zmyslone.
ale ja nie o tym chciałem.
było że ashapola stworzył ludzi na swoje podobieństwo jak to tam se katolicy wymyslili (bez obrazy)
nom, i jego głupota jest rownież w ludziach, i on pozwala ludziom na to, bo wie że on sam dał im głupote. a wiec załóżmy, tylko załóżmy. że katolicy mówia prawde.
i stary testament to nie stek bzdur.
to on stworzył ludzi na swe podobieństwo. a wiec. obdazył ich również swą głupotą. to z jakiej pietruchy on ich wywalił z raju? to sie kupy nie trzyma...
co o tym sadzicie?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
6umerang
post 04.09.2008 - 22:03
Post #2

Dziadek do ożehuf
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3906

ja widze to tag ze jak jaldem slonecznik to mi sie kupe zahciało ale ze nie mialem blisko do łuszka to wypilem kawe zborzowom by ugasidź pragnienie. policzyłem wienc kamyszki na mym parapecie no te obok szmatki i kopnąłem japonka bo symetrycznie był do drógiego i w tym wszystkim o piwie w zarmazanniku zaponiałem i mósiałem poklnać i czekać arz łaskawie odtopi sie by okno uchylić po burzy.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic