Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Praca Z EnergiĄ, są chętni do utworzenia takiego działu ?
SORROW
post 31.08.2008 - 21:41
Post #1

Guests

Jak w temacie: wypowiadajcię się obemaniacy i obemaniaczki -każdy wie,że : ENERGIA = OOBE.
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
twistoid
post 10.09.2008 - 00:21
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Ja bym to określił tak raczej praca z psychiką niż praca z energią.Chociaż maja inne nazwy sa równie ważne.Nie mam w dupie czakr synchronizacji itd. ale uważam je za półśrodki to tylko piekne patetyczne słowa którymi zywi sie wyobraznia.Energie chociaż podobno istnieją nie "pracowałem" z nimi i nie pracuje ponieważ jak można pracować z czymś do wyczuwania czego nie ma sie mozliwości dogmatyzując je w umyśle można stwarzac tylko ich fantomy . Wynaleziono obecnie potęzniejsze półśrodki takie jak np. psychologia odnosza sie bezposrednio do sfery umysłu one teraz rządzą i wiodą prym ponad słówkami takimi jak energia dla mnie zawsze liczy sie wartość dominująca. Wszystko to gra przy pomocy słów z własnym ego.Nieistotne są słowa a czyny słowa i manipulacja nimi przy pomocy wyobrazni to tylko polsrodki kiedy wkracza sie na rejony niepoznania rzeczy po prostu dzieja sie ujawniajac pierwotna znajomosc wynikła z przypominania sobie słowka maja tylko pomagac ego wkroczyc na wlasciwy trop.Rownie dobrze mozna uzaleznic obe od balansu soli w organizmie.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
2 Stron V   1 2 >

Go to the top of the page
Start new topic