oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co Wam Daje Oobe Lub Ld W Codziennym życiu ?
Dok
post 20.08.2008 - 14:02
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Zaczełem ostanio czytać rużne żeczy o OOBE I LD bardzo dużo jest takich postów w których ludzie się boją "że nie wyjde", "że wpłynie to na moją psychike" wszyscy wiecie oco chodzi !!

Gdzieś z dziesięć może więcej lat temu zaczeły się moje pierwsze fascynacje snami.
Pożniej w miare upływu czasu doszedłem do pewnego punktu i tam zostałem. Moja fascynacja tym się zatarłaciła i przestałem o tym myśleć.

Wtedy gdy się tym zajmowałem nikt ani nic nie wspominało o złych skudkach mojej zabawy i może dlatego wszystko przychodziło mi tak łatwo. Niebyło strachu.

Od tego czasu mineło chyba z cztery może pięć lata jak znów mi coś zaświeciło i wszystko zaczeło się od początku.

Teraz znów moja fascynacja powróciła, zauwarzyłem że zabawy z OOBE i LD wpływają na moje życie pozytywnie.
Gdy rano się budze i pamiętam jakiś fajny sen jestem zadowolony tak jagbym coś fajnego wspominał poprostu uśmiech od samego rana.
Kocham to uczucię i bardzo żałuje że miałem taką długą przerwe.

Jeżeli ktoś szuka skutków ubocznych naszych zabaw to ja mam pierwszy, odkąd znów zaczełem swoją zabawe poprwił mi się nastruj chodze zadowolony i przestałem się denerwować.

Poprostu jest tak jagby moja dusza zaczeła się leczyć.

Z góry przepraszam za błędy pozdrawiam wszystkich .
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
6umerang
post 18.09.2008 - 00:28
Post #2

Dziadek do ożehuf
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Nie jest wyczynem dojeżdżać codziennie do pracy 50km samochodem. Wyczynem jest codziennie do pracy iść pieszo. Jeszcze większym wyczynem jest codziennie pieszo pracy szukać.

Pamiętaj Qursant - jadąc samochodem musisz patrzeć na drogę, nie ulegać emocjom wywoływanym przez pasażerów i trzymać ręce na kierownicy. Idąc pieszo i powoli, hartujesz kondycję i możesz swobodnie podziwiać widoki.

Pozdr.

+Quote Post
Zbyszek
post 18.09.2008 - 09:44
Post #3

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

jeszcze lepiej miec prace i w niej wyczyniac. Od podziwaiania widokow to tylko sama udreka.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park